Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 3691 3691

Time
Mon
Jun 18
Tue
Jun 19
Wed
Jun 20
Thu
Jun 21
Fri
Jun 22
Today
Tomorrow
07:00
 
HATHA 1
Cinderella (C)
60 mins
HOT 26
Winnie (C)
60 mins
HATHA 1
Samrat
60 mins
DETOX FLOW
Cinderella (C)
60 mins
  
08:30
 
HOT HATHA 1
Cinderella (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Winnie (C)
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Cinderella (C)
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Tin Ming (C)
60 mins
08:45
     
HOT 26
Kevin (C)
60 mins
HOT 31
Cinderella (C)
60 mins
09:00
HOT 26
Michael L (C)
60 mins
Counter Flow: Take Care of Your Inner Self with Marcus Leung - 100-hour Yoga Alliance Accredited CET
16 June - 8 July Langham Place Office Tower
  
HOT VINYASA 1
Shirley (C)
60 mins
 
HATHA 1
Samrat
60 mins
Counter Flow: Take Care of Your Inner Self with Marcus Leung - 100-hour Yoga Alliance Accredited CET
16 June - 8 July Langham Place Office Tower
Counter Flow: Take Care of Your Inner Self with Marcus Leung - 100-hour Yoga Alliance Accredited CET
16 June - 8 July Langham Place Office Tower
09:30
HATHA 1
Serena (C)
60 mins
   
PRANAYAMA (MEDITATION)
Cinderella (C)
30 mins
  
09:45
     
HOT HATHA 1
John D
75 mins
 
10:00
WARM & RELAXING STRETCH
Shirley (C)
60 mins
VINYASA GENTLE
Marcus (C, M)
60 mins
HOT VINYASA 1
Winnie (C)
60 mins
HATHA 1
Shirley (C)
60 mins
VINYASA 1
Michael L (C)
60 mins
HATHA 2
Samrat
90 mins
HATHA 1
Deva
60 mins
HATHA 1
Tin Ming (C)
60 mins
10:15
HATHA 1
Michael L (C)
60 mins
HATHA 1
Cinderella (C)
60 mins
 
VINYASA 2
Samrat
120 mins
 
HOT 31
Michael L (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Michael L (C)
60 mins
10:30
HOT VINYASA 1
Serena (C)
60 mins
 
YOGA THERAPY
Deva
60 mins
 
YOGA THERAPY
Cinderella (C)
60 mins
  
10:45
      
CHAIR YOGA
Cinderella (C)
60 mins
11:00
    
YOGA WHEEL 1
Shirley (C)
75 mins
  
11:15
   
WARM & RELAXING STRETCH
Marcus (C, M)
60 mins
 
YIN-YANG
Winnie (C)
75 mins
 
11:30
YOGA WHEEL 1
Shirley (C)
75 mins
CHAIR YOGA
Cinderella (C)
60 mins
 
VINYASA GENTLE
Serena (C)
60 mins
  
YIN
Tin Ming (C)
75 mins
11:45
WARM & RELAXING STRETCH
Michael L (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Marcus (C, M)
60 mins
YIN
Shalon (C)
75 mins
YIN
Shirley (C)
75 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Michael L (C)
60 mins
YIN
John D
75 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Michael L (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Cinderella (C)
60 mins
12:00
HOT 26
Tin Ming (C)
60 mins
     
VINYASA 1
Michael L (C)
60 mins
12:15
CORE
Serena (C)
60 mins
     
HOT 37
Bianca
60 mins
12:45
 
HOT 26
Shirley (C)
60 mins
 
HOT HATHA 1
Serena (C)
60 mins
HATHA 1
Michael L (C)
60 mins
HOT 26
Winnie (C)
60 mins
 
13:00
 
HATHA 1
Marcus (C, M)
60 mins
HATHA 1
Kevin (C)
60 mins
HATHA 1
Marcus (C, M)
60 mins
 
VINYASA 1
Michael L (C)
60 mins
MOVEMENT MEDITATION
Tin Ming (C)
30 mins
13:15
HATHA 1
Shirley (C)
60 mins
 
HOT 31
Shalon (C)
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Shirley (C)
60 mins
 
YOGA WHEEL 1
Shirley (C)
75 mins
13:30
CHAIR YOGA
Tin Ming (C)
60 mins
 
MOVEMENT MEDITATION
Deva
30 mins
  
HATHA 1
John D
60 mins
HATHA 1
Michael L (C)
60 mins
14:00
WARM & RELAXING STRETCH
Vicky
60 mins
    
PRE-NATAL
Winnie (C)
60 mins
HATHA 1
Bianca
60 mins
14:15
 
HATHA 1
Shirley (C)
60 mins
   
HOT VINYASA 1
Shalon (C)
60 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Ayla
30 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Ayla
60 mins
14:30
VINYASA GENTLE
John D
60 mins
 
HATHA 1
Deva
60 mins
HATHA 1
Marcus (C, M)
60 mins
HATHA 1
John D
60 mins
HATHA 1
Shirley (C)
60 mins
HOT 26
Shirley (C)
60 mins
14:45
HATHA 1
Shalon (C)
60 mins
      
15:00
YOGA THERAPY
Tin Ming (C)
60 mins
YIN
Ayla
75 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Shalon (C)
60 mins
YIN-YANG
Serena (C)
60 mins
YIN
Shirley (C)
75 mins
YIN
Ayla
75 mins
YIN
Serena (C)
75 mins
15:15
YIN
Winnie (C)
75 mins
    
WARM & RELAXING STRETCH
Serena (C)
60 mins
YOGA FOR RUNNERS
Ayla
60 mins
15:30
 
PRE-NATAL
Shirley (C)
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Deva
60 mins
VINYASA BASICS
John D
60 mins
HATHA 2
Shalon (C)
75 mins
HATHA 1
Bianca
60 mins
15:45
HATHA 1
Vicky
60 mins
 
HATHA 1
Deva
60 mins
    
16:00
JIVAMUKTI
Shalon (C)
75 mins
    
HOT 26
Shirley (C)
90 mins
 
16:15
HOT 31
John D
60 mins
 
YIN-YANG
John D
60 mins
HOT 37
Serena (C)
60 mins
HATHA 1
Shirley (C)
60 mins
HATHA 1
Kay (C)
60 mins
HOT 26
Winnie (C)
60 mins
16:30
 
HOT 26
Shalon (C)
60 mins
HOT 37
Cinderella (C)
60 mins
  
VINYASA 1
Serena (C)
60 mins
VINYASA 2
Serena (C)
75 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Ayla
60 mins
16:45
HATHA 1
Winnie (C)
60 mins
HATHA 1
Ayla
60 mins
 
HATHA 1
Shalon (C)
60 mins
HOT 26
John D
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Ayla
60 mins
HATHA 1
Deva
60 mins
17:15
    
WARM & RELAXING STRETCH
Ayla
60 mins
  
17:30
YIN-YANG
John D
60 mins
  
YOGA WHEEL 1
Shirley (C)
75 mins
 
YOGA THERAPY
Kay (C)
60 mins
HATHA 1
Winnie (C)
60 mins
17:45
WARM & RELAXING STRETCH
Shalon (C)
60 mins
YOGA WHEEL 1
Martina (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Marcus (C, M)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Michael L (C)
60 mins
 
HATHA 1
Ayla
60 mins
YIN
Shirley (C)
60 mins
HOT 31
Serena (C)
60 mins
18:00
HOT 26
Winnie (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Ayla
60 mins
 
HATHA 1
Tin Ming (C)
60 mins
HATHA 1
Tin Ming (C)
60 mins
HOT 31
Serena (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Deva
60 mins
18:15
  
HOT HATHA 1
John D
60 mins
HOT 37
Kay (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Ayla
60 mins
  
18:30
 
HATHA 1
Shalon (C)
60 mins
HATHA 1
Cinderella (C)
60 mins
ASHTANGA 1
Serena (C)
75 mins
VINYASA 1
Serena (C)
60 mins
  
19:00
 
LIGHT & SOUND MEDITATION WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
HATHA 1
Joan Jolliffe (C)
60 mins
HATHA 1
Michael L (C)
60 mins
YIN-YANG
Marcus (C, M)
75 mins
HOT HATHA 1
Ayla
60 mins
HATHA 2
Deva
75 mins
  
19:15
 
HOT 37
Serena (C)
60 mins
 
VINYASA 1
Michael L (C)
60 mins
HATHA 1
Deva
60 mins
HATHA 1
Shalon (C)
60 mins
  
19:30
 
YOGALATES 1
Anjan
60 mins
HOT VINYASA 1
Jocelyn (C)
60 mins
UNIVERSAL YOGA 2
Shalon (C)
75 mins
AERIAL YOGA 1
Tin Ming (C)
60 mins
HOT 37
Serena (C)
60 mins
  
19:45
 
HOT 31
John D
90 mins
VINYASA 1
Tin Ming (C)
60 mins
RESTORATIVE
Cinderella (C)
75 mins
PRE-NATAL
Kay (C)
60 mins
HOT 26
Tin Ming (C)
90 mins
YIN-YANG
Ayla
75 mins
  
20:00
  
VINYASA 1
John D
60 mins
 
HATHA 1
Jocelyn (C)
60 mins
  
20:15
 
VINYASA 2
Serena (C)
75 mins
HATHA BASICS
Tin Ming (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Jocelyn (C)
60 mins
   
20:30
 
YIN
Shalon (C)
75 mins
HOT HATHA 1
Joan Jolliffe (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Jocelyn (C)
60 mins
YIN
Ayla
75 mins
YOGA THERAPY
Shalon (C)
60 mins
  
20:45
  
HOT 26
Michael L (C)
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Deva
60 mins
AERIAL YOGA 1
Tin Ming (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Deva
60 mins
  
21:00
 
RESTORATIVE
Tin Ming (C)
60 mins
  
HOT 26
Jocelyn (C)
60 mins
  
21:30
 
HATHA 1
John D
60 mins
YIN
Tin Ming (C)
60 mins
HOT 26
Jocelyn (C)
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Saturday, 23 June
Or Book by Phone : +852 3691 3691
Today / 23 June
08:45
Hot 26 - 60 minutes
Kevin
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Samrat
09:00
Counter Flow: Take Care of Your Inner Self with Marcus Leung - 100-hour Yoga Alliance Accredited CET
16 June - 8 July Langham Place Office Tower
09:45
Hot Hatha 1 - 75 minutes
John D
10:00
Hatha 2 - 90 minutes
Samrat
10:00
Hatha 1 - 60 minutes
Deva
10:15
Hot 31 - 60 minutes
Michael L
11:15
Yin-Yang - 75 minutes
Winnie
11:45
Yin - 75 minutes
John D
12:45
Hot 26 - 60 minutes
Winnie
13:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Michael L
13:30
Hatha 1 - 60 minutes
John D
14:00
Pre-Natal - 60 minutes
Winnie
14:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Shalon
14:15
14:30
Hatha 1 - 60 minutes
Shirley
15:00
Yin - 75 minutes
Ayla
15:15
15:30
Hatha 2 - 75 minutes
Shalon
16:00
Hot 26 - 90 minutes
Shirley
16:15
Hatha 1 - 60 minutes
Kay
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Serena
16:45
17:30
Yoga Therapy - 60 minutes
Kay
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Ayla
17:45
Yin - 60 minutes
Shirley
18:00
Hot 31 - 60 minutes
Serena
Sunday / 24 June
08:30
08:45
Hot 31 - 60 minutes
Cinderella
09:00
Counter Flow: Take Care of Your Inner Self with Marcus Leung - 100-hour Yoga Alliance Accredited CET
16 June - 8 July Langham Place Office Tower
10:00
Hatha 1 - 60 minutes
Tin Ming
10:15
10:45
Chair Yoga - 60 minutes
Cinderella
11:30
Yin - 75 minutes
Tin Ming
11:45
12:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Michael L
12:15
Hot 37 - 60 minutes
Bianca
13:00
13:15
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
Shirley
13:30
Hatha 1 - 60 minutes
Michael L
14:00
Hatha 1 - 60 minutes
Bianca
14:15
14:30
Hot 26 - 60 minutes
Shirley
15:00
Yin - 75 minutes
Serena
15:15
Yoga for Runners - 60 minutes
Ayla
15:30
Hatha 1 - 60 minutes
Bianca
16:15
Hot 26 - 60 minutes
Winnie
16:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
Serena
16:30
16:45
Hatha 1 - 60 minutes
Deva
17:30
Hatha 1 - 60 minutes
Winnie
17:45
Hot 31 - 60 minutes
Serena
18:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Deva