Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version
Effective from 1 July 2015, each student is limited to one Wall Rope Yoga class and one Aerial Yoga class per day.

All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8129 8800

Time
Mon
Oct 16
Tue
Oct 17
Wed
Oct 18
Thu
Oct 19
Fri
Oct 20
Sat
Oct 21
Today
07:00
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HOT 37
Natalie (C)
60 mins
VINYASA 1
Helene (C)
60 mins
HOT 31
Mani
60 mins
YIN
Melissa (C)
60 mins
  
09:00
DETOX FLOW
Chris (C)
60 mins
HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
DETOX FLOW
Helene (C)
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
HOT 37
Melissa (C)
60 mins
HOT 37
Mani
60 mins
YIN-YANG
Gopal
75 mins
09:15
     
RESTORATIVE
Dale
90 mins
 
09:30
     
VINYASA GENTLE
Samantha (C)
60 mins
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
09:45
      
PRANAYAMA (MEDITATION)
Jessica (C)
30 mins
10:00
 
HOT HATHA 1
Shalina (M)
60 mins
 
HOT HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
   
10:15
    
PRANAYAMA (MEDITATION)
Melissa (C)
30 mins
  
10:30
YOGA THERAPY
Natalie (C)
75 mins
 
YIN
Samantha (C)
75 mins
 
HATHA 1
Hari Om
60 mins
 
HOT 26
Jessica (C)
60 mins
10:45
     
HATHA 1
Mani
60 mins
 
11:00
     
HOT VINYASA 1
Dale
60 mins
YIN
Melissa (C)
75 mins
11:15
 
YIN
Helene (C)
75 mins
    
VINYASA 2
Mani
90 mins
12:00
 
YOGA WHEEL 1
Shalina (M)
75 mins
     
12:30
HOT 37
Natalie (C)
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Samantha (C)
60 mins
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Hari Om
60 mins
HOT HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
HOT 37
Melissa (C)
60 mins
12:45
VINYASA GENTLE
Almen (C)
60 mins
HOT 31
Helene (C)
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
HOT 37
Mani
60 mins
VINYASA 1
Gopal
60 mins
VINYASA GENTLE
Dale
60 mins
HATHA 1
Gopal
60 mins
13:00
     
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
 
13:30
     
Kuchipudi Teacher Training 2017 with Hari Om Abhinaya and Taala - Focus on expression Story Representation and Rhythm patterns
20 - 30 October, Peninsula Office Tower
Kuchipudi Teacher Training 2017 with Hari Om Abhinaya and Taala - Focus on expression Story Representation and Rhythm patterns
20 - 30 October, Peninsula Office Tower
14:00
HOT VINYASA 1
Almen (C)
60 mins
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
RESTORATIVE
Samantha (C)
75 mins
VINYASA GENTLE
Mani
60 mins
HOT 31
Gopal
60 mins
PRE-NATAL
Helene (C)
75 mins
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Natalie (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
TT
60 mins
14:15
 
PRE-NATAL
Helene (C)
75 mins
 
PRE-NATAL
Natalie (C)
75 mins
 
HOT HATHA 2
Chris (C)
75 mins
YOGA FOR RUNNERS
Natalie (C)
60 mins
14:30
YOGA THERAPY
Hari Om
75 mins
 
Internal Event
14:30 - 16:00
   
ASHTANGA 1
Chris (C)
75 mins
15:00
    
CHAIR YOGA
Natalie (C)
75 mins
YOGA WHEEL 1
Mani
75 mins
SIVANANDA YOGA
Mani
60 mins
15:30
  
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Samantha (C)
30 mins
YOGA WHEEL 1
Mani
75 mins
 
YIN
Helene (C)
75 mins
 
15:45
 
WALL ROPE YOGA 1
Chris (C)
75 mins
     
16:00
HOT 31
Hari Om
60 mins
HOT HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
HOT 37
Dale
60 mins
HOT VINYASA 1
James W
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Chris (C)
60 mins
HOT 26
Natalie (C)
60 mins
HOT 31
Chris (C)
90 mins
16:30
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
YIN-YANG
Melissa (C)
75 mins
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
HATHA 1
Helene (C)
60 mins
HATHA 2
Mani
90 mins
YOGA THERAPY
Natalie (C)
75 mins
17:00
   
WALL ROPE YOGA 1
Natalie (C)
75 mins
 
NADA YOGA (MEDITATION)
Helene (C)
30 mins
VINYASA 1
Mani
60 mins
17:15
     
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
 
17:30
   
PRANAYAMA (MEDITATION)
Helene (C)
30 mins
   
17:45
VINYASA GENTLE
Melissa (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Margaret (C)
60 mins
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
YIN-YANG
Melissa (C)
75 mins
HOT 31
Natalie (C)
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
18:00
 
VINYASA GENTLE
Jessica (C)
60 mins
  
CORE
Mani
60 mins
HOT 31
Helene (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
18:15
HATHA 1
TT
60 mins
 
HATHA 1
Sachendra
60 mins
HATHA 1
James W
60 mins
ASHTANGA 1
Chris (C)
75 mins
  
18:30
YIN
Helene (C)
75 mins
YOGA THERAPY
Mani
60 mins
HOT HATHA 1
Mani
60 mins
    
18:45
   
VINYASA 1
Helene (C)
60 mins
   
19:00
HOT 37
Melissa (C)
60 mins
HOT 26
TT
60 mins
VINYASA GENTLE
Dale
60 mins
HOT 26
Natalie (C)
90 mins
HATHA 1
Jessica (C)
60 mins
PRE-NATAL
Natalie (C)
75 mins
Kuchipudi Teacher Training 2017 with Hari Om Abhinaya and Taala - Focus on expression Story Representation and Rhythm patterns
20 - 30 October, Peninsula Office Tower
  
19:15
HATHA 1
Jessica (C)
60 mins
HATHA 1
Margaret (C)
60 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Jessica (C)
30 mins
HATHA 1
Gopal
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HOT 37
Helene (C)
60 mins
  
19:30
VINYASA GENTLE
TT
60 mins
HATHA 2
Gopal
90 mins
HATHA 2
Sachendra
90 mins
VINYASA 2
James W
90 mins
HATHA 2
Chris (C)
90 mins
  
19:45
 
YOGA WHEEL 1
Mani
75 mins
HOT 37
Melissa (C)
60 mins
 
SIVANANDA YOGA
Mani
60 mins
  
20:00
YIN-YANG
Helene (C)
75 mins
YIN
Jessica (C)
75 mins
YOGA THERAPY
Mani
75 mins
YIN-YANG
Helene (C)
75 mins
   
20:15
  
RESTORATIVE
Dale
75 mins
    
20:30
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
 
VINYASA GENTLE
Gopal
60 mins
 
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
  
20:45
 
HOT HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
 
HOT 31
Chris (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Mani
60 mins
  
21:00
WARM & RELAXING STRETCH
TT
60 mins
HATHA 1
TT
60 mins
HOT 26
Sachendra
60 mins
VINYASA GENTLE
Natalie (C)
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Sunday, 22 October
Effective from 1 July 2015, each student is limited to one Wall Rope Yoga class and one Aerial Yoga class per day.
Or Book by Phone : +852 8129 8800
Today / 22 October
09:00
Yin-Yang - 75 minutes
Gopal
09:30
Hatha 1 - 60 minutes
Melissa
09:45
10:30
Hot 26 - 60 minutes
Jessica
11:00
Yin - 75 minutes
Melissa
11:15
Vinyasa 2 - 90 minutes
Mani
12:30
Hot 37 - 60 minutes
Melissa
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Gopal
13:30
Kuchipudi Teacher Training 2017 with Hari Om Abhinaya and Taala - Focus on expression Story Representation and Rhythm patterns
20 - 30 October, Peninsula Office Tower
14:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
TT
14:15
14:30
Ashtanga 1 - 75 minutes
Chris
15:00
Sivananda Yoga - 60 minutes
Mani
16:00
Hot 31 - 90 minutes
Chris
16:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Natalie
17:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Mani
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Natalie