Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version
Lunar New Year Opening Hours

15 Feb (Thu) 6:30am - 6:30pm
16 Feb (Fri) 9:00am - 6:30pm
17 Feb (Sat) 9:00am - 6:30pm
18 Feb (Sun) 9:00am - 6:30pm
19 Feb (Mon) 9:00am - 6:30pm


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8129 8800

Time
Mon
Feb 19
Today
Tomorrow
Thu
Feb 22
Fri
Feb 23
Sat
Feb 24
Sun
Feb 25
07:00
 
HOT 37
Natalie (C)
60 mins
VINYASA 1
Helene (C)
60 mins
HOT 31
Gopal
60 mins
YIN
Melissa (C)
60 mins
  
09:00
 
HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
DETOX FLOW
Helene (C)
60 mins
HATHA 1
Gopal
60 mins
HOT 37
Melissa (C)
60 mins
HOT 26
TT
60 mins
YIN-YANG
Winnie (C)
75 mins
09:15
     
RESTORATIVE
Dale
90 mins
 
09:30
HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
    
VINYASA GENTLE
Natalie (C)
60 mins
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
09:45
HOT 31
Chris (C)
60 mins
     
MOVEMENT MEDITATION
Jessica (C)
30 mins
10:00
 
HOT HATHA 1
Shalina (M)
60 mins
 
HOT HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
   
10:30
  
YIN
Samantha (C)
75 mins
 
HATHA 1
Hari Om
60 mins
 
HOT 26
Jessica (C)
60 mins
10:45
YOGA THERAPY
Natalie (C)
75 mins
    
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
 
11:00
ASHTANGA 1
Chris (C)
60 mins
  
UNIVERSAL YOGA 1
Gopal
75 mins
 
HOT VINYASA 1
Dale
60 mins
YIN
Melissa (C)
75 mins
11:15
 
YIN
Helene (C)
75 mins
    
VINYASA 2
Gopal
90 mins
12:00
 
YOGA WHEEL 1
Shalina (M)
75 mins
     
12:30
HOT 37
Natalie (C)
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Samantha (C)
60 mins
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Hari Om
60 mins
HOT HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
HOT 37
Melissa (C)
60 mins
12:45
VINYASA GENTLE
Dana
60 mins
HOT 31
Helene (C)
60 mins
HATHA 1
Amarjit
60 mins
HOT HATHA 1
Vivian (C)
60 mins
VINYASA 1
Amarjit
60 mins
YOGA BALANCE 1
Amarjit
60 mins
HATHA 1
Winnie (C)
60 mins
13:00
     
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
 
14:00
HOT VINYASA 1
Dana
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
RESTORATIVE
Samantha (C)
75 mins
VINYASA GENTLE
TJ
60 mins
HOT 26
Amarjit
60 mins
PRE-NATAL
Helene (C)
75 mins
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Natalie (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
TT
60 mins
14:15
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
PRE-NATAL
Helene (C)
75 mins
 
PRE-NATAL
Melissa (C)
75 mins
 
HOT HATHA 2
Chris (C)
75 mins
YOGA FOR RUNNERS
Natalie (C)
60 mins
14:30
YOGA THERAPY
Hari Om
75 mins
     
ASHTANGA 2
Chris (C)
90 mins
15:00
VINYASA GENTLE
TJ
60 mins
 
Internal Event
15:00 - 16:00
 
CHAIR YOGA
Natalie (C)
75 mins
YOGA WHEEL 1
Amarjit
75 mins
HATHA 1
TJ
60 mins
15:30
YIN
Melissa (C)
75 mins
 
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Samantha (C)
30 mins
YOGA WHEEL 1
TJ
75 mins
 
YIN
Helene (C)
75 mins
 
15:45
 
WALL ROPE YOGA 1
Chris (C)
75 mins
     
16:00
HOT 31
Hari Om
60 mins
HOT HATHA 1
Hari Om
60 mins
HOT 37
Dale
60 mins
HOT VINYASA 1
Amarjit
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Chris (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Vivian (C)
60 mins
 
16:15
      
HOT 31
Chris (C)
60 mins
16:30
HATHA 1
TJ
60 mins
HATHA 1
Amarjit
60 mins
YIN-YANG
Melissa (C)
75 mins
HATHA 1
Helene (C)
60 mins
HATHA 1
Helene (C)
60 mins
HATHA 2
Amarjit
90 mins
YOGA THERAPY
Natalie (C)
75 mins
17:00
   
WALL ROPE YOGA 1
Chris (C)
75 mins
 
NADA YOGA (MEDITATION)
Helene (C)
30 mins
VINYASA 1
TJ
60 mins
17:15
    
PRANAYAMA (MEDITATION)
Natalie (C)
30 mins
YOGA THERAPY
Jessica (C)
60 mins
 
17:30
   
PRANAYAMA (MEDITATION)
Helene (C)
30 mins
   
17:45
 
HOT VINYASA 1
Margaret (C)
60 mins
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
YIN-YANG
Natalie (C)
75 mins
HOT 31
Natalie (C)
60 mins
HATHA 1
Vivian (C)
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
18:00
 
VINYASA GENTLE
Jessica (C)
60 mins
  
CORE
TJ
60 mins
HOT 31
Helene (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
18:15
  
HATHA 1
Helene (C)
60 mins
HATHA 1
Amarjit
60 mins
ASHTANGA 1
Chris (C)
75 mins
  
18:30
 
YOGA THERAPY
Amarjit
60 mins
HOT HATHA 1
Amarjit
60 mins
    
18:45
   
VINYASA 1
Helene (C)
60 mins
   
19:00
 
HOT 26
TT
60 mins
VINYASA GENTLE
Dale
60 mins
HOT 26
Natalie (C)
90 mins
HATHA 1
Jessica (C)
60 mins
PRE-NATAL
Natalie (C)
75 mins
  
19:15
 
HATHA 1
Margaret (C)
60 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Jessica (C)
30 mins
HATHA 1
TJ
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
DANCE BASICS
Hari Om
60 mins
HOT 37
Helene (C)
60 mins
BOLLYFIT
Hari Om
60 mins
  
19:30
 
HATHA 2
Amarjit
90 mins
HATHA 2
Helene (C)
75 mins
VINYASA 2
Amarjit
90 mins
HATHA 2
Chris (C)
90 mins
  
19:45
 
YOGA WHEEL 1
TJ
75 mins
HOT 37
Melissa (C)
60 mins
 
VINYASA 1
TJ
60 mins
  
20:00
 
YIN
Jessica (C)
75 mins
YIN
Amarjit
75 mins
YIN-YANG
Helene (C)
75 mins
   
20:15
  
RESTORATIVE
Dale
75 mins
    
20:30
  
VINYASA GENTLE
TJ
60 mins
INDIAN DANCE
Hari Om
60 mins
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
KUCHIPUDI
Hari Om
90 mins
  
20:45
 
HOT HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
 
HOT 31
Chris (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Helene (C)
60 mins
  
21:00
 
HATHA 1
TT
60 mins
HOT 26
Helene (C)
60 mins
VINYASA GENTLE
Natalie (C)
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Tuesday, 20 February
Lunar New Year Opening Hours

15 Feb (Thu) 6:30am - 6:30pm
16 Feb (Fri) 9:00am - 6:30pm
17 Feb (Sat) 9:00am - 6:30pm
18 Feb (Sun) 9:00am - 6:30pm
19 Feb (Mon) 9:00am - 6:30pm
Or Book by Phone : +852 8129 8800
Today / 20 February
07:00
Hot 37 - 60 minutes
Natalie
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Natalie
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Shalina
11:15
Yin - 75 minutes
Helene
12:00
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
Shalina
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
12:45
Hot 31 - 60 minutes
Helene
14:00
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
14:15
Pre-Natal - 75 minutes
Helene
15:45
Wall Rope Yoga 1 - 75 minutes
Chris
16:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Hari Om
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Amarjit
17:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Margaret
18:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Jessica
18:30
Yoga Therapy - 60 minutes
Amarjit
19:00
Hot 26 - 60 minutes
TT
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Margaret
19:15
19:30
Hatha 2 - 90 minutes
Amarjit
19:45
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
TJ
20:00
Yin - 75 minutes
Jessica
20:45
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Melissa
21:00
Hatha 1 - 60 minutes
TT
Wednesday / 21 February
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Helene
09:00
Detox Flow - 60 minutes
Helene
10:30
Yin - 75 minutes
Samantha
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Samantha
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Amarjit
14:00
Restorative - 75 minutes
Samantha
15:00
Internal Event
15:00 - 16:00
15:30
16:00
Hot 37 - 60 minutes
Dale
16:30
Yin-Yang - 75 minutes
Melissa
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Melissa
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
Helene
18:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Amarjit
19:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Dale
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
TJ
19:30
Hatha 2 - 75 minutes
Helene
19:45
Hot 37 - 60 minutes
Melissa
20:00
Yin - 75 minutes
Amarjit
20:15
Restorative - 75 minutes
Dale
20:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
TJ
21:00
Hot 26 - 60 minutes
Helene
Thursday / 22 February
07:00
Hot 31 - 60 minutes
Gopal
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Gopal
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Melissa
11:00
Universal Yoga 1 - 75 minutes
Gopal
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Melissa
12:45
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Vivian
14:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
TJ
14:15
Pre-Natal - 75 minutes
Melissa
15:30
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
TJ
16:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Amarjit
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Helene
17:00
Wall Rope Yoga 1 - 75 minutes
Chris
17:30
17:45
Yin-Yang - 75 minutes
Natalie
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
Amarjit
18:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Helene
19:00
Hot 26 - 90 minutes
Natalie
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
19:15
Dance Basics - 60 minutes
Hari Om
19:30
Vinyasa 2 - 90 minutes
Amarjit
20:00
Yin-Yang - 75 minutes
Helene
20:30
Indian Dance - 60 minutes
Hari Om
20:45
Hot 31 - 60 minutes
Chris
21:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Natalie
Friday / 23 February
07:00
Yin - 60 minutes
Melissa
09:00
Hot 37 - 60 minutes
Melissa
10:30
Hatha 1 - 60 minutes
Hari Om
12:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Hari Om
12:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Amarjit
14:00
Hot 26 - 60 minutes
Amarjit
15:00
Chair Yoga - 75 minutes
Natalie
16:00
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Helene
17:15
17:45
Hot 31 - 60 minutes
Natalie
18:00
Core - 60 minutes
TJ
18:15
Ashtanga 1 - 75 minutes
Chris
19:00
Hatha 1 - 60 minutes
Jessica
19:00
Pre-Natal - 75 minutes
Natalie
19:15
Hot 37 - 60 minutes
Helene
19:15
Bollyfit - 60 minutes
Hari Om
19:30
Hatha 2 - 90 minutes
Chris
19:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
TJ
20:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Jessica
20:30
Kuchipudi - 90 minutes
Hari Om
20:45
Saturday / 24 February
09:00
Hot 26 - 60 minutes
TT
09:15
Restorative - 90 minutes
Dale
09:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Natalie
10:45
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
11:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Dale
12:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Natalie
12:45
Yoga Balance 1 - 60 minutes
Amarjit
13:00
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
14:00
Pre-Natal - 75 minutes
Helene
14:15
Hot Hatha 2 - 75 minutes
Chris
15:00
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
Amarjit
15:30
Yin - 75 minutes
Helene
16:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Vivian
16:30
Hatha 2 - 90 minutes
Amarjit
17:00
17:15
Yoga Therapy - 60 minutes
Jessica
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Vivian
18:00
Hot 31 - 60 minutes
Helene
Sunday / 25 February
09:00
Yin-Yang - 75 minutes
Winnie
09:30
Hatha 1 - 60 minutes
Melissa
09:45
10:30
Hot 26 - 60 minutes
Jessica
11:00
Yin - 75 minutes
Melissa
11:15
Vinyasa 2 - 90 minutes
Gopal
12:30
Hot 37 - 60 minutes
Melissa
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Winnie
14:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
TT
14:15
14:30
Ashtanga 2 - 90 minutes
Chris
15:00
Hatha 1 - 60 minutes
TJ
16:15
Hot 31 - 60 minutes
Chris
16:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Natalie
17:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
TJ
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Natalie