Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8129 8800

Time
Today
Tomorrow
Wed
Mar 29
Thu
Mar 30
Fri
Mar 31
Sat
Apr 1
Sun
Apr 2
07:00
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HOT 37
Natalie (C)
60 mins
VINYASA 1
Helene (C)
60 mins
HOT 31
Gopal
60 mins
YIN
Shiva
75 mins
  
09:00
DETOX FLOW
Chris (C)
60 mins
HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
DETOX FLOW
Helene (C)
60 mins
HATHA 1
Gopal
60 mins
HOT 37
Shiva
60 mins
HOT 37
Mani
60 mins
YIN-YANG
Shiva
75 mins
09:15
     
RESTORATIVE
Natalie (C)
75 mins
 
09:30
     
VINYASA GENTLE
Chris (C)
60 mins
HATHA 1
Shalina (M)
60 mins
10:00
 
HOT HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
 
HOT HATHA 1
Mani
60 mins
   
10:30
YOGA THERAPY
Chris (C)
75 mins
 
YIN
Helene (C)
75 mins
 
HATHA 1
Mani
60 mins
 
HOT 26
Shiva
60 mins
10:45
     
HATHA 1
Mani
60 mins
 
11:00
   
UNIVERSAL YOGA 1
Gopal
75 mins
 
HOT VINYASA 1
Gopal
60 mins
YIN
Shalina (M)
75 mins
11:15
 
YIN
Helene (C)
75 mins
    
VINYASA 2
Gopal
90 mins
12:30
HOT 37
Chris (C)
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Jessica (C)
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
HOT HATHA 1
Mani
60 mins
HOT HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
HOT 37
Shalina (M)
60 mins
12:45
VINYASA GENTLE
Almen (C)
60 mins
HOT 31
Helene (C)
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
HOT 37
Shalina (M)
60 mins
VINYASA 1
Gopal
60 mins
YOGA BALANCE 1
Gopal
60 mins
HATHA 1
Shiva
60 mins
13:00
     
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
 
14:00
HOT VINYASA (SUN SALUTATIONS)
Almen (C)
60 mins
HATHA 1
Shiva
60 mins
RESTORATIVE
Jessica (C)
75 mins
VINYASA GENTLE
Shalina (M)
60 mins
HOT 31
Gopal
60 mins
PRE-NATAL
Helene (C)
75 mins
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Almen (C)
120 mins
Kuchipudi Immersion 1 – Keertana and Swarajati with Hari Om
31 March – 9 April Peninsula Office Tower
HOT VINYASA 1
TT
60 mins
Kuchipudi Immersion 1 – Keertana and Swarajati with Hari Om
31 March – 9 April Peninsula Office Tower
14:15
 
PRE-NATAL
Helene (C)
75 mins
 
PRE-NATAL
Helene (C)
75 mins
 
HOT HATHA 2
Chris (C)
75 mins
YOGA FOR RUNNERS: STRETCH & STRENGTHEN
Natalie (C)
60 mins
14:30
YIN
Shalina (M)
75 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Mani
60 mins
   
ASHTANGA 1
Chris (C)
75 mins
15:00
    
CHAIR YOGA
Natalie (C)
75 mins
YOGA WHEEL 1
Gopal
75 mins
SIVANANDA YOGA
Mani
60 mins
15:30
   
YOGA WHEEL 1
Shalina (M)
75 mins
 
YIN
Helene (C)
75 mins
 
15:45
 
WALL ROPE YOGA 1
Chris (C)
75 mins
     
16:00
HOT 31
Shalina (M)
60 mins
HOT HATHA 1
Mani
60 mins
HOT 37
Gopal
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Helene (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Chris (C)
60 mins
HOT 37
Shalina (M)
60 mins
HOT 31
Chris (C)
90 mins
16:30
HATHA 1
Helene (C)
60 mins
HATHA 1
Gopal
60 mins
YIN-YANG
Shalina (M)
75 mins
HATHA 1
Shiva
60 mins
HATHA 1
Helene (C)
60 mins
HATHA 2
Shiva
90 mins
YOGA THERAPY
Natalie (C)
75 mins
17:00
   
WALL ROPE YOGA 1
Natalie (C)
75 mins
  
HATHA 2
Mani
90 mins
17:15
     
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
 
17:45
VINYASA GENTLE
Helene (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Gopal
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
YIN-YANG
Shiva
75 mins
HOT 31
Natalie (C)
60 mins
HATHA 1
Shalina (M)
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
18:00
 
VINYASA GENTLE
Jessica (C)
60 mins
  
CORE
Shalina (M)
60 mins
HOT 31
Helene (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
18:15
SATYANANDA YOGA
Kapil
75 mins
 
HATHA 1
Shiva
60 mins
HATHA 1
TT
60 mins
ASHTANGA 1
Chris (C)
75 mins
  
18:30
YIN
Shiva
75 mins
YOGA THERAPY
Mani
60 mins
HOT HATHA 1
Shalina (M)
60 mins
    
18:45
   
VINYASA 1
Helene (C)
60 mins
   
19:00
HOT 37
Helene (C)
60 mins
HOT 26
TT
60 mins
VINYASA GENTLE
Natalie (C)
60 mins
HOT 26
Natalie (C)
90 mins
HATHA 1
Jessica (C)
60 mins
PRE-NATAL
Natalie (C)
75 mins
Kuchipudi Immersion 1 – Keertana and Swarajati with Hari Om
31 March – 9 April Peninsula Office Tower
  
19:15
HATHA 1
Jessica (C)
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HATHA 1
Gopal
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HOT 37
Helene (C)
60 mins
  
19:30
VINYASA GENTLE
TT
60 mins
HATHA 2
Gopal
90 mins
HATHA 2
Shiva
90 mins
VINYASA 2
TT
90 mins
HATHA 2
Shalina (M)
90 mins
  
19:45
SATYANANDA PRANA/MED & YOGA NIDRA
Kapil
90 mins
YOGA WHEEL 1
Mani
75 mins
HOT 37
Mani
60 mins
 
SIVANANDA YOGA
Mani
60 mins
  
20:00
HATHA 2
Shiva
90 mins
YIN
Jessica (C)
75 mins
YOGA THERAPY
Shalina (M)
75 mins
YIN-YANG
Helene (C)
75 mins
   
20:15
  
RESTORATIVE
Natalie (C)
75 mins
    
20:30
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
 
VINYASA GENTLE
Gopal
60 mins
 
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
  
20:45
 
HOT HATHA 1
Chris (C)
60 mins
 
HOT 31
Chris (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Mani
60 mins
  
21:00
WARM & RELAXING STRETCH
TT
60 mins
HATHA 1
TT
60 mins
HOT 26
Shiva
60 mins
VINYASA GENTLE
Natalie (C)
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Monday, 27 March
Or Book by Phone : +852 8129 8800
Today / 27 March
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
09:00
Detox Flow - 60 minutes
Chris
10:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Chris
12:30
Hot 37 - 60 minutes
Chris
12:45
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Almen
14:30
Yin - 75 minutes
Shalina
16:00
Hot 31 - 60 minutes
Shalina
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Helene
17:45
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Helene
18:15
Satyananda Yoga - 75 minutes
Kapil
18:30
Yin - 75 minutes
Shiva
19:00
Hot 37 - 60 minutes
Helene
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Jessica
19:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
TT
20:00
Hatha 2 - 90 minutes
Shiva
20:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Jessica
21:00
Tuesday / 28 March
07:00
Hot 37 - 60 minutes
Natalie
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Natalie
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Natalie
11:15
Yin - 75 minutes
Helene
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
12:45
Hot 31 - 60 minutes
Helene
14:00
Hatha 1 - 60 minutes
Shiva
14:15
Pre-Natal - 75 minutes
Helene
15:45
Wall Rope Yoga 1 - 75 minutes
Chris
16:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Mani
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Gopal
17:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Gopal
18:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Jessica
18:30
Yoga Therapy - 60 minutes
Mani
19:00
Hot 26 - 60 minutes
TT
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
19:30
Hatha 2 - 90 minutes
Gopal
19:45
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
Mani
20:00
Yin - 75 minutes
Jessica
20:45
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Chris
21:00
Hatha 1 - 60 minutes
TT
Wednesday / 29 March
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Helene
09:00
Detox Flow - 60 minutes
Helene
10:30
Yin - 75 minutes
Helene
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Jessica
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
14:00
Restorative - 75 minutes
Jessica
14:30
16:00
Hot 37 - 60 minutes
Gopal
16:30
Yin-Yang - 75 minutes
Shalina
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
Shiva
18:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Shalina
19:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Natalie
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Gopal
19:30
Hatha 2 - 90 minutes
Shiva
19:45
Hot 37 - 60 minutes
Mani
20:00
Yoga Therapy - 75 minutes
Shalina
20:15
Restorative - 75 minutes
Natalie
20:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Gopal
21:00
Hot 26 - 60 minutes
Shiva
Thursday / 30 March
07:00
Hot 31 - 60 minutes
Gopal
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Gopal
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Mani
11:00
Universal Yoga 1 - 75 minutes
Gopal
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
12:45
Hot 37 - 60 minutes
Shalina
14:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Shalina
14:15
Pre-Natal - 75 minutes
Helene
15:30
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
Shalina
16:00
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Shiva
17:00
17:45
Yin-Yang - 75 minutes
Shiva
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
TT
18:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Helene
19:00
Hot 26 - 90 minutes
Natalie
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
19:30
Vinyasa 2 - 90 minutes
TT
20:00
Yin-Yang - 75 minutes
Helene
20:45
Hot 31 - 60 minutes
Chris
21:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Natalie
Friday / 31 March
07:00
Yin - 75 minutes
Shiva
09:00
Hot 37 - 60 minutes
Shiva
10:30
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
12:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Mani
12:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Gopal
14:00
Hot 31 - 60 minutes
Gopal
15:00
Chair Yoga - 75 minutes
Natalie
16:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Chris
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Helene
17:45
Hot 31 - 60 minutes
Natalie
18:00
Core - 60 minutes
Shalina
18:15
Ashtanga 1 - 75 minutes
Chris
19:00
Hatha 1 - 60 minutes
Jessica
19:00
Pre-Natal - 75 minutes
Natalie
19:00
Kuchipudi Immersion 1 – Keertana and Swarajati with Hari Om
31 March – 9 April Peninsula Office Tower
19:15
Hot 37 - 60 minutes
Helene
19:30
Hatha 2 - 90 minutes
Shalina
19:45
Sivananda Yoga - 60 minutes
Mani
20:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Jessica
20:45
Saturday / 01 April
09:00
Hot 37 - 60 minutes
Mani
09:15
Restorative - 75 minutes
Natalie
09:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Chris
10:45
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
11:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Gopal
12:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Natalie
12:45
Yoga Balance 1 - 60 minutes
Gopal
13:00
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
14:00
Pre-Natal - 75 minutes
Helene
14:00
Kuchipudi Immersion 1 – Keertana and Swarajati with Hari Om
31 March – 9 April Peninsula Office Tower
14:15
Hot Hatha 2 - 75 minutes
Chris
15:00
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
Gopal
15:30
Yin - 75 minutes
Helene
16:00
Hot 37 - 60 minutes
Shalina
16:30
Hatha 2 - 90 minutes
Shiva
17:15
Yoga Therapy - 75 minutes
Jessica
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Shalina
18:00
Hot 31 - 60 minutes
Helene
Sunday / 02 April
09:00
Yin-Yang - 75 minutes
Shiva
09:30
Hatha 1 - 60 minutes
Shalina
10:30
Hot 26 - 60 minutes
Shiva
11:00
Yin - 75 minutes
Shalina
11:15
Vinyasa 2 - 90 minutes
Gopal
12:30
Hot 37 - 60 minutes
Shalina
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Shiva
14:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
TT
14:00
Kuchipudi Immersion 1 – Keertana and Swarajati with Hari Om
31 March – 9 April Peninsula Office Tower
14:30
Ashtanga 1 - 75 minutes
Chris
15:00
Sivananda Yoga - 60 minutes
Mani
16:00
Hot 31 - 90 minutes
Chris
16:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Natalie
17:00
Hatha 2 - 90 minutes
Mani
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Natalie