Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8129 8800

Time
Mon
Dec 11
Tue
Dec 12
Today
Tomorrow
Fri
Dec 15
Sat
Dec 16
Sun
Dec 17
07:00
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HOT 37
Natalie (C)
60 mins
VINYASA 1
Vivian (C)
60 mins
HOT 26
Shiva
60 mins
YIN
Melissa (C)
60 mins
  
09:00
DETOX FLOW
Chris (C)
60 mins
HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
DETOX FLOW
Vivian (C)
60 mins
HATHA 1
Vivian (C)
60 mins
HOT 37
Melissa (C)
60 mins
HOT 37
Mani
60 mins
YIN-YANG
Serena (C)
75 mins
09:15
     
RESTORATIVE
Dale
90 mins
 
09:30
     
VINYASA GENTLE
Samantha (C)
60 mins
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
09:45
      
PRANAYAMA (MEDITATION)
Jessica (C)
30 mins
10:00
 
HOT HATHA 1
Shalina (M)
60 mins
 
HOT HATHA 1
Vivian (C)
60 mins
   
10:30
YOGA THERAPY
Natalie (C)
75 mins
 
YIN
Samantha (C)
75 mins
 
HATHA 1
Hari Om
60 mins
 
HOT 26
Jessica (C)
60 mins
10:45
     
HATHA 1
Mani
60 mins
 
11:00
     
SUPERFLOW
Samantha (C)
60 mins
SUPERFLOW
Dale
60 mins
YIN
Melissa (C)
75 mins
11:15
 
YIN
Hari Om
75 mins
    
HATHA 2
Mani
90 mins
11:45
    
PRANAYAMA (MEDITATION)
Melissa (C)
30 mins
  
12:00
 
YOGA WHEEL 1
Shalina (M)
75 mins
     
12:30
HOT 37
Natalie (C)
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Samantha (C)
60 mins
HATHA 1
Samantha (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Hari Om
60 mins
HOT HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
HOT 37
Melissa (C)
60 mins
12:45
VINYASA GENTLE
Almen (C)
60 mins
HOT 31
Hari Om
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
HOT 37
Mani
60 mins
VINYASA 1
Melissa (C)
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
HATHA 1
Lyda (C)
60 mins
14:00
HOT VINYASA 2 (SUN SALUTATIONS - 30 SETS)
Almen (C)
60 mins
HATHA 1
Shiva
60 mins
RESTORATIVE
Samantha (C)
75 mins
VINYASA GENTLE
Mani
60 mins
HOT 31
Hari Om
60 mins
PRE-NATAL
Helene (C)
75 mins
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Natalie (C)
60 mins
Christmas Family Yoga Workshop with Samantha Chan & Frankie Chan
16 & 17 December Peninsula Office Tower & Soundwill Plaza
HOT VINYASA 1
Lyda (C)
60 mins
14:15
 
PRE-NATAL
Frankie
75 mins
 
PRE-NATAL
Samantha (C)
75 mins
 
HOT HATHA 2
Chris (C)
75 mins
YOGA FOR RUNNERS
Natalie (C)
60 mins
14:30
YOGA THERAPY
Hari Om
75 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Mani
60 mins
   
ASHTANGA 2
Chris (C)
90 mins
15:00
    
CHAIR YOGA
Natalie (C)
75 mins
YOGA WHEEL 1
Mani
75 mins
SIVANANDA YOGA
Mani
60 mins
15:30
  
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Samantha (C)
30 mins
YOGA WHEEL 1
Mani
75 mins
 
YIN
Helene (C)
75 mins
 
15:45
 
WALL ROPE YOGA 1
Chris (C)
75 mins
     
16:00
HOT 31
Hari Om
60 mins
HOT HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
HOT 37
Dale
60 mins
HOT VINYASA 1
James W
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Chris (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Vivian (C)
60 mins
 
16:15
      
HOT 31
Chris (C)
60 mins
16:30
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
YIN-YANG
Melissa (C)
75 mins
HATHA 1
Shiva
60 mins
HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
HATHA 2
Chris (C)
90 mins
YOGA THERAPY
Natalie (C)
75 mins
17:00
   
WALL ROPE YOGA 1
Chris (C)
75 mins
 
NADA YOGA (MEDITATION)
Helene (C)
30 mins
VINYASA 1
Mani
60 mins
17:15
     
YOGA THERAPY
Dileep
75 mins
 
17:30
   
PRANAYAMA (MEDITATION)
Natalie (C)
30 mins
   
17:45
VINYASA GENTLE
Melissa (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Margaret (C)
60 mins
HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
YIN-YANG
Shiva
75 mins
HOT 31
Natalie (C)
60 mins
HATHA 1
Vivian (C)
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
18:00
 
VINYASA GENTLE
Jessica (C)
60 mins
  
CORE
Mani
60 mins
HOT 31
Helene (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
18:15
SATYANANDA YOGA
Kapil
75 mins
 
HATHA 1
Shiva
60 mins
HATHA 1
James W
60 mins
ASHTANGA 1
Chris (C)
75 mins
  
18:30
YIN
Shiva
75 mins
YOGA THERAPY
Mani
60 mins
HOT HATHA 1
Mani
60 mins
    
18:45
   
VINYASA 1
Daniel S
60 mins
   
19:00
HOT 37
Melissa (C)
60 mins
HOT 26
TT
60 mins
VINYASA GENTLE
Dale
60 mins
HOT 26
Natalie (C)
90 mins
HATHA 1
Jessica (C)
60 mins
PRE-NATAL
Natalie (C)
75 mins
  
19:15
HATHA 1
Vivian (C)
60 mins
HATHA 1
Margaret (C)
60 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Jessica (C)
30 mins
HATHA 1
Lyda (C)
60 mins
DANCE BASICS
Hari Om
60 mins
HATHA 1
Chris (C)
60 mins
BOLLYFIT
Hari Om
60 mins
  
19:30
VINYASA GENTLE
TT
60 mins
VINYASA 1
Lyda (C)
75 mins
HATHA 2
Shiva
90 mins
VINYASA 2
James W
90 mins
HOT 31
Chris (C)
60 mins
  
19:45
SATYANANDA PRANA/MED & YOGA NIDRA
Kapil
90 mins
YOGA WHEEL 1
Mani
75 mins
HOT 37
Melissa (C)
60 mins
 
SIVANANDA YOGA
Mani
60 mins
  
20:00
HATHA 2
Shiva
90 mins
YIN
Jessica (C)
75 mins
YOGA THERAPY
Mani
75 mins
YIN-YANG
Daniel S
75 mins
   
20:15
  
RESTORATIVE
Dale
75 mins
    
20:30
YOGA THERAPY
Vivian (C)
75 mins
 
VINYASA GENTLE
Lyda (C)
60 mins
INDIAN DANCE
Hari Om
60 mins
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
KUCHIPUDI
Hari Om
90 mins
  
20:45
 
HOT HATHA 1
Melissa (C)
60 mins
 
HOT 31
Chris (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Mani
60 mins
  
21:00
WARM & RELAXING STRETCH
TT
60 mins
HATHA 1
TT
60 mins
HOT 26
Shiva
60 mins
VINYASA GENTLE
Natalie (C)
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Wednesday, 13 December
Or Book by Phone : +852 8129 8800
Today / 13 December
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Vivian
09:00
Detox Flow - 60 minutes
Vivian
10:30
Yin - 75 minutes
Samantha
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Samantha
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
14:00
Restorative - 75 minutes
Samantha
14:30
15:30
16:00
Hot 37 - 60 minutes
Dale
16:30
Yin-Yang - 75 minutes
Melissa
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Melissa
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
Shiva
18:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Mani
19:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Dale
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Lyda
19:30
Hatha 2 - 90 minutes
Shiva
19:45
Hot 37 - 60 minutes
Melissa
20:00
Yoga Therapy - 75 minutes
Mani
20:15
Restorative - 75 minutes
Dale
20:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Lyda
21:00
Hot 26 - 60 minutes
Shiva
Thursday / 14 December
07:00
Hot 26 - 60 minutes
Shiva
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Vivian
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Vivian
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Samantha
12:45
Hot 37 - 60 minutes
Mani
14:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Mani
14:15
Pre-Natal - 75 minutes
Samantha
15:30
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
Mani
16:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
James W
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Shiva
17:00
Wall Rope Yoga 1 - 75 minutes
Chris
17:30
17:45
Yin-Yang - 75 minutes
Shiva
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
James W
18:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Daniel S
19:00
Hot 26 - 90 minutes
Natalie
19:15
Dance Basics - 60 minutes
Hari Om
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
19:30
Vinyasa 2 - 90 minutes
James W
20:00
Yin-Yang - 75 minutes
Daniel S
20:30
Indian Dance - 60 minutes
Hari Om
20:45
Hot 31 - 60 minutes
Chris
21:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Natalie
Friday / 15 December
07:00
Yin - 60 minutes
Melissa
09:00
Hot 37 - 60 minutes
Melissa
10:30
Hatha 1 - 60 minutes
Hari Om
11:45
12:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Hari Om
12:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Melissa
14:00
Hot 31 - 60 minutes
Hari Om
15:00
Chair Yoga - 75 minutes
Natalie
16:00
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Natalie
17:45
Hot 31 - 60 minutes
Natalie
18:00
Core - 60 minutes
Mani
18:15
Ashtanga 1 - 75 minutes
Chris
19:00
Hatha 1 - 60 minutes
Jessica
19:00
Pre-Natal - 75 minutes
Natalie
19:15
Bollyfit - 60 minutes
Hari Om
19:30
Hot 31 - 60 minutes
Chris
19:45
Sivananda Yoga - 60 minutes
Mani
20:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Jessica
20:30
Kuchipudi - 90 minutes
Hari Om
20:45
Saturday / 16 December
09:00
Hot 37 - 60 minutes
Mani
09:15
Restorative - 90 minutes
Dale
09:30
10:45
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
11:00
Superflow - 60 minutes
Samantha
11:00
Superflow - 60 minutes
Dale
12:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Natalie
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
14:00
Pre-Natal - 75 minutes
Helene
14:00
Christmas Family Yoga Workshop with Samantha Chan & Frankie Chan
16 & 17 December Peninsula Office Tower & Soundwill Plaza
14:15
Hot Hatha 2 - 75 minutes
Chris
15:00
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
Mani
15:30
Yin - 75 minutes
Helene
16:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Vivian
16:30
Hatha 2 - 90 minutes
Chris
17:00
17:15
Yoga Therapy - 75 minutes
Dileep
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Vivian
18:00
Hot 31 - 60 minutes
Helene
Sunday / 17 December
09:00
Yin-Yang - 75 minutes
Serena
09:30
Hatha 1 - 60 minutes
Melissa
09:45
10:30
Hot 26 - 60 minutes
Jessica
11:00
Yin - 75 minutes
Melissa
11:15
Hatha 2 - 90 minutes
Mani
12:30
Hot 37 - 60 minutes
Melissa
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Lyda
14:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Lyda
14:15
14:30
Ashtanga 2 - 90 minutes
Chris
15:00
Sivananda Yoga - 60 minutes
Mani
16:15
Hot 31 - 60 minutes
Chris
16:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Natalie
17:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Mani
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Chris
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Natalie