Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8129 8800

Time
Today
Tomorrow
Wed
May 31
Thu
Jun 1
Fri
Jun 2
Sat
Jun 3
Sun
Jun 4
07:00
HATHA 1
Shyam
60 mins
 
VINYASA 1
Helene (C)
60 mins
HOT 31
Mani
60 mins
YIN
Dale
75 mins
  
09:00
DETOX FLOW
Shyam
60 mins
DETOX FLOW
Dale
60 mins
DETOX FLOW
Helene (C)
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
HOT 37
Dale
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Samantha (C)
75 mins
HOT 37
Samantha (C)
60 mins
YIN-YANG
Shiva
75 mins
09:15
     
RESTORATIVE
Dale
90 mins
 
09:30
 
HATHA 1
Gopal
60 mins
   
HATHA 1
Mani
60 mins
HATHA 1
Shalina (M)
60 mins
10:00
   
HOT HATHA 1
Samantha (C)
60 mins
   
10:30
YOGA THERAPY
Shalina (M)
75 mins
YIN
Dale
75 mins
YIN
Samantha (C)
75 mins
 
HATHA 1
Samantha (C)
60 mins
 
HOT 26
Shiva
60 mins
10:45
     
VINYASA GENTLE
Samantha (C)
60 mins
 
11:00
 
HOT 37
Gopal
60 mins
 
SIVANANDA YOGA
Mani
75 mins
 
HOT VINYASA 1
Dale
60 mins
YIN
Shalina (M)
75 mins
11:15
      
VINYASA 2
Shyam
90 mins
12:30
HOT 37
Shalina (M)
60 mins
HOT VINYASA 1
Helene (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Samantha (C)
60 mins
HATHA 1
Samantha (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Samantha (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Jessica (C)
60 mins
HOT 37
Shalina (M)
60 mins
12:45
VINYASA GENTLE
Almen (C)
60 mins
YOGA BALANCE 1
Gopal
75 mins
HATHA 1
Shyam
60 mins
HOT 37
Shalina (M)
60 mins
VINYASA 1
Dana
60 mins
YIN-YANG
Mani
75 mins
HATHA 1
Shiva
60 mins
13:45
 
HATHA 1
Helene (C)
60 mins
     
14:00
HOT VINYASA (SUN SALUTATIONS)
Almen (C)
60 mins
HOT 37
Shyam
60 mins
RESTORATIVE
Samantha (C)
75 mins
VINYASA GENTLE
Shalina (M)
60 mins
HOT 26
Dana
60 mins
PRE-NATAL
Helene (C)
75 mins
Beginners' Workshop : Yoga for a healthy spine with Shalina (60)
14:00 -15:00
HOT VINYASA 1
Shyam
60 mins
14:15
 
Beginners' Workshop : Basic movements of joints with Jessica (75)
14:15 - 15:30
 
PRE-NATAL
Samantha (C)
75 mins
 
HOT HATHA 2
Mani
75 mins
YOGA FOR RUNNERS
Jessica (C)
60 mins
14:30
YIN
Mani
75 mins
YOGA WHEEL 1
Mani
75 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Mani
60 mins
   
VINYASA 1
Helene (C)
75 mins
15:00
 
PRE-NATAL
Helene (C)
75 mins
  
CHAIR YOGA
Dale
75 mins
 
SIVANANDA YOGA
Mani
60 mins
15:30
 
YIN-YANG
Shyam
75 mins
 
YOGA WHEEL 1
Shalina (M)
75 mins
 
YIN
Helene (C)
75 mins
 
16:00
HOT 31
Mani
60 mins
HOT VINYASA 1
Mani
60 mins
HOT 37
Shyam
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Dale
60 mins
HOT VINYASA 1
Shyam
60 mins
HOT 37
Shalina (M)
60 mins
HOT 31
Helene (C)
90 mins
16:15
 
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
     
16:30
HATHA 1
Gopal
60 mins
 
YIN-YANG
Dale
75 mins
HATHA 1
Shiva
60 mins
HATHA 1
Helene (C)
60 mins
HATHA 2
Shiva
90 mins
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
17:00
 
VINYASA GENTLE
Shyam
60 mins
    
HATHA 2
Mani
90 mins
17:15
     
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
 
17:30
 
SIVANANDA YOGA
Mani
75 mins
     
17:45
VINYASA GENTLE
Gopal
60 mins
 
HATHA 1
Mani
60 mins
YIN-YANG
Shiva
75 mins
HOT 31
Shalina (M)
60 mins
HATHA 1
Shalina (M)
60 mins
HATHA 1
Helene (C)
60 mins
18:00
 
HOT HATHA 1
Jessica (C)
60 mins
  
CORE
Helene (C)
60 mins
HOT 31
Helene (C)
60 mins
HOT HATHA 1
Jessica (C)
60 mins
18:15
SATYANANDA YOGA
Kapil
75 mins
 
HATHA 1
Shiva
60 mins
HATHA 1
Dale
60 mins
VINYASA 1
Shyam
75 mins
  
18:30
YIN
Shiva
75 mins
 
HOT HATHA 1
Shalina (M)
60 mins
    
18:45
   
VINYASA 1
Helene (C)
60 mins
   
19:00
HOT 37
Gopal
60 mins
 
VINYASA GENTLE
Dale
60 mins
HOT 26
TT
90 mins
HATHA 1
Jessica (C)
60 mins
PRE-NATAL
Shalina (M)
75 mins
  
19:15
HATHA 1
Jessica (C)
60 mins
 
HATHA 1
TT
60 mins
DANCE BASICS
Hari Om
60 mins
HATHA 1
Shyam
60 mins
HOT 37
Helene (C)
60 mins
BOLLYFIT
Hari Om
60 mins
  
19:30
VINYASA GENTLE
TT
60 mins
 
HATHA 2
Shiva
90 mins
VINYASA 2
Dale
90 mins
HATHA 2
Shyam
90 mins
  
19:45
SATYANANDA PRANA/MED & YOGA NIDRA
Kapil
90 mins
 
HOT 37
Mani
60 mins
 
SIVANANDA YOGA
Mani
60 mins
  
20:00
HATHA 2
Shiva
90 mins
 
YOGA THERAPY
Shalina (M)
75 mins
YIN-YANG
Helene (C)
75 mins
   
20:15
  
RESTORATIVE
Dale
75 mins
    
20:30
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
 
VINYASA GENTLE
TT
60 mins
INDIAN DANCE
Hari Om
60 mins
YOGA THERAPY
Jessica (C)
75 mins
KUCHIPUDI
Hari Om
90 mins
  
20:45
   
HOT 31
Shyam
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Mani
60 mins
  
21:00
WARM & RELAXING STRETCH
TT
60 mins
 
HOT 26
Shiva
60 mins
VINYASA GENTLE
TT
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Monday, 29 May
Or Book by Phone : +852 8129 8800
Today / 29 May
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Shyam
09:00
Detox Flow - 60 minutes
Shyam
10:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Shalina
12:30
Hot 37 - 60 minutes
Shalina
12:45
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Almen
14:30
Yin - 75 minutes
Mani
16:00
Hot 31 - 60 minutes
Mani
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Gopal
17:45
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Gopal
18:15
Satyananda Yoga - 75 minutes
Kapil
18:30
Yin - 75 minutes
Shiva
19:00
Hot 37 - 60 minutes
Gopal
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Jessica
19:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
TT
20:00
Hatha 2 - 90 minutes
Shiva
20:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Jessica
21:00
Tuesday / 30 May
09:00
Detox Flow - 60 minutes
Dale
09:30
Hatha 1 - 60 minutes
Gopal
10:30
Yin - 75 minutes
Dale
11:00
Hot 37 - 60 minutes
Gopal
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Helene
12:45
Yoga Balance 1 - 75 minutes
Gopal
13:45
Hatha 1 - 60 minutes
Helene
14:00
Hot 37 - 60 minutes
Shyam
14:15
Beginners' Workshop : Basic movements of joints with Jessica (75)
14:15 - 15:30
14:30
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
Mani
15:00
Pre-Natal - 75 minutes
Helene
15:30
Yin-Yang - 75 minutes
Shyam
16:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Mani
16:15
Yoga Therapy - 75 minutes
Jessica
17:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Shyam
17:30
Sivananda Yoga - 75 minutes
Mani
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Jessica
Wednesday / 31 May
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Helene
09:00
Detox Flow - 60 minutes
Helene
10:30
Yin - 75 minutes
Samantha
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Samantha
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Shyam
14:00
Restorative - 75 minutes
Samantha
14:30
16:00
Hot 37 - 60 minutes
Shyam
16:30
Yin-Yang - 75 minutes
Dale
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
Shiva
18:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Shalina
19:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Dale
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
TT
19:30
Hatha 2 - 90 minutes
Shiva
19:45
Hot 37 - 60 minutes
Mani
20:00
Yoga Therapy - 75 minutes
Shalina
20:15
Restorative - 75 minutes
Dale
20:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
TT
21:00
Hot 26 - 60 minutes
Shiva
Thursday / 01 June
07:00
Hot 31 - 60 minutes
Mani
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Samantha
11:00
Sivananda Yoga - 75 minutes
Mani
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Samantha
12:45
Hot 37 - 60 minutes
Shalina
14:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Shalina
14:15
Pre-Natal - 75 minutes
Samantha
15:30
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
Shalina
16:00
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Shiva
17:45
Yin-Yang - 75 minutes
Shiva
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
Dale
18:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Helene
19:00
Hot 26 - 90 minutes
TT
19:15
Dance Basics - 60 minutes
Hari Om
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Shyam
19:30
Vinyasa 2 - 90 minutes
Dale
20:00
Yin-Yang - 75 minutes
Helene
20:30
Indian Dance - 60 minutes
Hari Om
20:45
Hot 31 - 60 minutes
Shyam
21:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
TT
Friday / 02 June
07:00
Yin - 75 minutes
Dale
09:00
Hot 37 - 60 minutes
Dale
09:00
10:30
Hatha 1 - 60 minutes
Samantha
12:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Samantha
12:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Dana
14:00
Hot 26 - 60 minutes
Dana
15:00
Chair Yoga - 75 minutes
Dale
16:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Shyam
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Helene
17:45
Hot 31 - 60 minutes
Shalina
18:00
Core - 60 minutes
Helene
18:15
Vinyasa 1 - 75 minutes
Shyam
19:00
Hatha 1 - 60 minutes
Jessica
19:00
Pre-Natal - 75 minutes
Shalina
19:15
Hot 37 - 60 minutes
Helene
19:15
Bollyfit - 60 minutes
Hari Om
19:30
Hatha 2 - 90 minutes
Shyam
19:45
Sivananda Yoga - 60 minutes
Mani
20:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Jessica
20:30
Kuchipudi - 90 minutes
Hari Om
20:45
Saturday / 03 June
09:00
Hot 37 - 60 minutes
Samantha
09:15
Restorative - 90 minutes
Dale
09:30
Hatha 1 - 60 minutes
Mani
10:45
11:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Dale
12:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Jessica
12:45
Yin-Yang - 75 minutes
Mani
14:00
Pre-Natal - 75 minutes
Helene
14:00
Beginners' Workshop : Yoga for a healthy spine with Shalina (60)
14:00 -15:00
14:00
Beginners' Workshop : Yoga for a healthy spine with Shalina (60)
14:00 -15:00
14:15
Hot Hatha 2 - 75 minutes
Mani
15:30
Yin - 75 minutes
Helene
16:00
Hot 37 - 60 minutes
Shalina
16:30
Hatha 2 - 90 minutes
Shiva
17:15
Yoga Therapy - 75 minutes
Jessica
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Shalina
18:00
Hot 31 - 60 minutes
Helene
Sunday / 04 June
09:00
Yin-Yang - 75 minutes
Shiva
09:30
Hatha 1 - 60 minutes
Shalina
10:30
Hot 26 - 60 minutes
Shiva
11:00
Yin - 75 minutes
Shalina
11:15
Vinyasa 2 - 90 minutes
Shyam
12:30
Hot 37 - 60 minutes
Shalina
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Shiva
14:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Shyam
14:15
14:30
Vinyasa 1 - 75 minutes
Helene
15:00
Sivananda Yoga - 60 minutes
Mani
16:00
Hot 31 - 90 minutes
Helene
16:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Jessica
17:00
Hatha 2 - 90 minutes
Mani
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Helene
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Jessica