Hong Kong - Schedules
Current Time :

19 February 2018 Printer friendly version
Lunar New Year Opening Hours

15 Feb (Thu) 6:30am - 6:30pm
16 Feb (Fri) 9:00am - 6:30pm
17 Feb (Sat) 9:00am - 6:30pm
18 Feb (Sun) 9:00am - 6:30pm
19 Feb (Mon) 8:30am - 6:30pm


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 2970 2299

Time
Mon
Feb 19
Today
Tomorrow
Thu
Feb 22
Fri
Feb 23
Sat
Feb 24
Sun
Feb 25
07:00
  
HOT VINYASA 1
Jyothi (C)
60 mins
 
YIN-YANG
Ramone
75 mins
  
07:15
 
HATHA 1
Dana
60 mins
 
HATHA 1
Margie (C)
60 mins
   
08:30
     
VINYASA 1
Nitai (M)
60 mins
HATHA 1
Eswar
60 mins
08:45
 
VINYASA 2
Dana
90 mins
HATHA 1
Jyothi (C)
60 mins
 
VINYASA 1
Bianca
60 mins
VINYASA 2
Jyothi (C)
90 mins
CORE
Ramone
60 mins
09:00
 
HOT 26
Missy
90 mins
HATHA 2
Nitai (M)
90 mins
HOT 26
Noy
90 mins
HATHA 1
Margie (C)
60 mins
HATHA 2
Nitai (M)
90 mins
HOT 31
Eswar
60 mins
Intensive Practice Workshop with Noy Petchwikai
24 & 25 February Soundwill Plaza
HOT HATHA 1
Simone
60 mins
Intensive Practice Workshop with Noy Petchwikai
24 & 25 February Soundwill Plaza
09:30
CNY Special- Fire Crackers Flow
09:30 - 11:00
      
09:45
      
VINYASA 2
Ramone
75 mins
10:00
  
WARM & RELAXING STRETCH
Jyothi (C)
60 mins
 
HOT 26
Bianca
60 mins
HATHA 1
Nitai (M)
60 mins
 
10:30
     
WARM & RELAXING STRETCH
Jyothi (C)
60 mins
HATHA 1
Simone
60 mins
10:45
 
YIN
Margie (C)
90 mins
YOGA THERAPY
Nitai (M)
75 mins
YIN
Eswar
90 mins
YIN
Ramone
75 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Eswar
60 mins
11:00
 
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Noy
60 mins
HATHA 1
Simone
60 mins
 
HATHA 1
Eswar
60 mins
 
11:15
HATHA 1
Nitai (M)
60 mins
 
HATHA 1
Dana
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Margie (C)
75 mins
HATHA 1
Nitai (M)
60 mins
YIN
Nitai (M)
75 mins
YIN-YANG
Ramone
60 mins
12:15
VINYASA 2
Jyothi (C)
75 mins
    
HOT VINYASA 1
Eswar
60 mins
 
12:30
HOT 26
Ramone
60 mins
HOT VINYASA 2 (SUN SALUTATIONS - 30 SETS)
Almen (C)
60 mins
PRE-NATAL
Winnie (C)
60 mins
HOT VINYASA
Simone
60 mins
VINYASA 2
Nitai (M)
60 mins
HATHA 1
Linda (C)
60 mins
VINYASA 2
Kapil
90 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Simone
60 mins
12:45
YOGA THERAPY
Nitai (M)
60 mins
HATHA 1
Margie (C)
60 mins
VINYASA 1
Noy
75 mins
VINYASA 1
Dana
60 mins
ASHTANGA 1
Jyothi (C)
75 mins
DETOX FLOW
Ramone
60 mins
ALIGNMENT 1
Jyothi (C)
60 mins
HATHA 1
Ramone
60 mins
13:00
YOGA BALANCE 1
Simone
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Noy
60 mins
HATHA 1
Maurice
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Noy
30 mins
PRE-NATAL
Bianca
60 mins
HATHA 1
Greta (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Eswar
60 mins
14:00
HOT 37
Nitai (M)
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Simone
30 mins
   
HOT 26
Noy
90 mins
VINYASA 1
Simone
60 mins
14:15
HATHA 1
Ramone
60 mins
 
HATHA 1
Dana
60 mins
  
VINYASA 1
Linda (C)
60 mins
YOGA BALANCE 1
Eswar
60 mins
14:30
YIN
Simone
75 mins
YIN-YANG
Noy
75 mins
YIN
Noy
75 mins
YIN-YANG
Maurice
75 mins
YIN
Simone
75 mins
PRE-NATAL
Greta (C)
60 mins
HATHA 1
Maurice
60 mins
15:00
YIN-YANG
Maurice
75 mins
WALL ROPE YOGA 1
Margie (C)
75 mins
HOT HATHA 1
Wendy (C)
60 mins
HATHA 1
Simone
60 mins
HOT 37
Margie (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Eswar
60 mins
 
15:30
WARM & RELAXING STRETCH
Noy
60 mins
    
YIN
Kapil
60 mins
HOT HATHA 1
Kapil
60 mins
16:00
   
AERIAL YOGA 1
Corina
60 mins
 
DETOX FLOW
Noy
60 mins
VINYASA 1
Maurice
60 mins
16:15
HATHA 1
Maurice
60 mins
HOT 26
Noy
90 mins
YIN-YANG
Wendy (C)
75 mins
HOT VINYASA 1
Maurice
60 mins
HATHA 1
Margie (C)
60 mins
YOGA FOR RUNNERS
Eswar
60 mins
HATHA 1
Eswar
60 mins
16:45
HOT VINYASA 2 (SUN SALUTATIONS - 30 SETS)
Noy
60 mins
    
CORE
Kapil
60 mins
 
17:00
    
PRANAYAMA (MEDITATION)
Simone
30 mins
  
17:30
  
HOT 26
Ramone
60 mins
  
YOGA FOR RUNNERS
Eswar
60 mins
YIN
Maurice
75 mins
HOT HATHA 1
Eswar
60 mins
17:45
 
HATHA 1
Eswar
60 mins
 
VINYASA 1
Wendy (C)
60 mins
HATHA BASICS
Margie (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Noy
60 mins
 
18:00
 
HOT HATHA 1
Margie (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Kapil
60 mins
HATHA 1
Nitai (M)
60 mins
HATHA 1
Eswar
60 mins
YOGA WHEEL 1
Kapil
60 mins
HATHA GENTLE
Kapil
60 mins
18:15
 
VINYASA 1
Maurice
60 mins
CORE
Eswar
60 mins
HOT 31
Eswar
60 mins
   
19:00
 
WARM & RELAXING STRETCH
Eswar
60 mins
HOT HATHA 1
Kapil
60 mins
HOT HATHA 1
Nitai (M)
60 mins
HOT 31
Eswar
60 mins
  
19:15
 
PRE-NATAL
Ramone
60 mins
HATHA 1
Eswar
60 mins
PRE-NATAL
Jyothi (C)
60 mins
YIN-YANG
Simone
60 mins
  
19:30
 
HOT VINYASA 1
Maurice
60 mins
VINYASA 2
Ramone
75 mins
HATHA 1
Eswar
60 mins
YOGA WHEEL 1
Kapil
60 mins
  
19:45
 
HATHA 1
Margie (C)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Wendy (C)
60 mins
DETOX FLOW
Wendy (C)
60 mins
   
20:30
 
HOT 37
Ramone
60 mins
DETOX FLOW
Eswar
60 mins
RESTORATIVE
Nitai (M)
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Kapil
60 mins
  
20:45
 
YIN
Maurice
75 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Kapil
60 mins
YIN-YANG
Rana
60 mins
   
21:00
 
WARM & RELAXING STRETCH
Eswar
60 mins
HATHA 1
Ramone
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Eswar
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Tuesday, 20 February
Lunar New Year Opening Hours

15 Feb (Thu) 6:30am - 6:30pm
16 Feb (Fri) 9:00am - 6:30pm
17 Feb (Sat) 9:00am - 6:30pm
18 Feb (Sun) 9:00am - 6:30pm
19 Feb (Mon) 8:30am - 6:30pm
Or Book by Phone : +852 2970 2299
Today / 20 February
07:15
Hatha 1 - 60 minutes
Dana
08:45
Vinyasa 2 - 90 minutes
Dana
09:00
Hot 26 - 90 minutes
Missy
10:45
Yin - 90 minutes
Margie
11:00
Hatha 1 - 60 minutes
Almen
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Margie
12:45
Vinyasa 1 - 75 minutes
Noy
14:00
14:30
Yin-Yang - 75 minutes
Noy
15:00
16:15
Hot 26 - 90 minutes
Noy
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Margie
18:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Maurice
19:00
19:15
Pre-Natal - 60 minutes
Ramone
19:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Maurice
19:45
Hatha 1 - 60 minutes
Margie
20:30
Hot 37 - 60 minutes
Ramone
20:45
Yin - 75 minutes
Maurice
21:00
Wednesday / 21 February
07:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Jyothi
08:45
Hatha 1 - 60 minutes
Jyothi
09:00
Hatha 2 - 90 minutes
Nitai
10:00
10:45
Yoga Therapy - 75 minutes
Nitai
11:15
Hatha 1 - 60 minutes
Dana
12:30
Pre-Natal - 60 minutes
Winnie
12:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Dana
13:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Noy
14:15
Hatha 1 - 60 minutes
Dana
14:30
Yin - 75 minutes
Noy
15:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Wendy
16:15
Yin-Yang - 75 minutes
Wendy
17:30
Hot 26 - 60 minutes
Ramone
18:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Kapil
18:15
Core - 60 minutes
Eswar
19:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Kapil
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
19:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
Ramone
19:45
20:30
Detox Flow - 60 minutes
Eswar
20:45
21:00
Hatha 1 - 60 minutes
Ramone
Thursday / 22 February
07:15
Hatha 1 - 60 minutes
Margie
09:00
Hot 26 - 90 minutes
Noy
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Margie
10:45
Yin - 90 minutes
Eswar
11:00
11:00
Hatha 1 - 60 minutes
Simone
11:15
12:30
Hot Vinyasa - 60 minutes
Simone
12:45
Ashtanga 1 - 75 minutes
Jyothi
13:00
Hatha 1 - 60 minutes
Maurice
13:00
14:30
Yin-Yang - 75 minutes
Maurice
15:00
Hatha 1 - 60 minutes
Simone
16:00
Aerial Yoga 1 - 60 minutes
Corina
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Maurice
17:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Wendy
18:00
Hatha 1 - 60 minutes
Nitai
18:15
Hot 31 - 60 minutes
Eswar
19:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Nitai
19:15
Pre-Natal - 60 minutes
Jyothi
19:30
Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
19:45
Detox Flow - 60 minutes
Wendy
20:30
Restorative - 60 minutes
Nitai
20:45
Yin-Yang - 60 minutes
Rana
21:00
Friday / 23 February
07:00
Yin-Yang - 75 minutes
Ramone
08:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Bianca
09:00
Hatha 2 - 90 minutes
Nitai
10:00
Hot 26 - 60 minutes
Bianca
10:45
Yin - 75 minutes
Ramone
11:15
Hatha 1 - 60 minutes
Nitai
12:30
Vinyasa 2 - 60 minutes
Nitai
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Linda
12:45
Detox Flow - 60 minutes
Ramone
13:00
Pre-Natal - 60 minutes
Bianca
14:30
Yin - 75 minutes
Simone
15:00
Hot 37 - 60 minutes
Margie
16:15
Hatha 1 - 60 minutes
Margie
17:00
17:45
Hatha Basics - 60 minutes
Margie
18:00
Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
19:00
Hot 31 - 60 minutes
Eswar
19:15
Yin-Yang - 60 minutes
Simone
19:30
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Kapil
20:30
Saturday / 24 February
08:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Nitai
08:45
Vinyasa 2 - 90 minutes
Jyothi
09:00
Hot 31 - 60 minutes
Eswar
09:00
Intensive Practice Workshop with Noy Petchwikai
24 & 25 February Soundwill Plaza
10:00
Hatha 1 - 60 minutes
Nitai
10:30
11:00
Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
11:15
Yin - 75 minutes
Nitai
12:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Eswar
12:30
Vinyasa 2 - 90 minutes
Kapil
12:45
Alignment 1 - 60 minutes
Jyothi
13:00
Hatha 1 - 60 minutes
Greta
14:00
Hot 26 - 90 minutes
Noy
14:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Linda
14:30
Pre-Natal - 60 minutes
Greta
15:00
15:30
Yin - 60 minutes
Kapil
16:00
Detox Flow - 60 minutes
Noy
16:15
Yoga for Runners - 60 minutes
Eswar
16:45
Core - 60 minutes
Kapil
17:30
Yoga for Runners - 60 minutes
Eswar
17:45
18:00
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Kapil
Sunday / 25 February
08:30
Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
08:45
Core - 60 minutes
Ramone
09:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Simone
09:00
Intensive Practice Workshop with Noy Petchwikai
24 & 25 February Soundwill Plaza
09:45
Vinyasa 2 - 75 minutes
Ramone
10:30
Hatha 1 - 60 minutes
Simone
10:45
11:15
Yin-Yang - 60 minutes
Ramone
12:30
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Ramone
13:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Eswar
14:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Simone
14:15
Yoga Balance 1 - 60 minutes
Eswar
14:30
Hatha 1 - 60 minutes
Maurice
15:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Kapil
16:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Maurice
16:15
Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
17:30
Yin - 75 minutes
Maurice
17:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
18:00
Hatha Gentle - 60 minutes
Kapil