Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version
Effective from 1 July 2015, each student is limited to one Wall Rope Yoga class and one Aerial Yoga class per day.

All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 2971 0055

Time
Today
Tomorrow
Wed
Oct 25
Thu
Oct 26
Fri
Oct 27
Sat
Oct 28
Sun
Oct 29
06:30
MYSORE
Clayton
150 mins
MYSORE
Clayton
150 mins
MYSORE
Clayton
150 mins
MYSORE
Clayton
150 mins
MYSORE
Clayton
150 mins
  
07:00
ALIGNMENT 2
Rinat
90 mins
HATHA 1
Lisa
60 mins
ALIGNMENT 3
Patrick
90 mins
VINYASA 1
Andrew
60 mins
ALIGNMENT 2
Patrick
90 mins
  
07:15
HOT VINYASA 1
Noy
60 mins
HOT VINYASA 1
Rinat
60 mins
HOT 26
Lisa
60 mins
HOT VINYASA 1
Marsha
60 mins
HOT VINYASA 1
Lisa
60 mins
  
08:00
     
HOT VINYASA 1
Rinat
60 mins
HATHA 1
Lisa
60 mins
MYSORE
Clayton
120 mins
09:15
ASHTANGA 1
Clayton
75 mins
NADA YOGA (MEDITATION)
Clayton
30 mins
ASHTANGA 1
Clayton
75 mins
 
ASHTANGA 2
Clayton
90 mins
ALIGNMENT 1
Rinat
60 mins
HATHA 2
Lisa
75 mins
09:30
ALIGNMENT 1
Rinat
75 mins
ALIGNMENT 1
Marsha
75 mins
ALIGNMENT 2
Patrick
75 mins
ALIGNMENT 2
Marsha
75 mins
ALIGNMENT 1
Patrick
75 mins
HOT 31
Lisa
60 mins
 
10:00
 
HOT HATHA 1
Jennie
60 mins
 
HOT HATHA 1
Jennie
60 mins
 
Light for Flight: Inversion Workshop with Angela Lohse
16-28 October The Centrium
VINYASA 1
Marsha
60 mins
10:15
      
NADA YOGA (MEDITATION)
Clayton
30 mins
10:30
     
ALIGNMENT 3
Rinat
120 mins
 
10:45
HOT VINYASA 1
Angela (M)
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Jennie
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Jennie
60 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Lisa
30 mins
 
11:00
 
ALIGNMENT 2
Marsha
75 mins
YIN-YANG
Lisa
75 mins
VINYASA 2
Andrew
75 mins
YIN-YANG
Lisa
75 mins
HOT VINYASA 1
Jennie
60 mins
 
11:15
      
HATHA 1
Marsha
60 mins
11:30
     
YOGA FOR RUNNERS
Lisa
60 mins
 
12:00
    
PRANAYAMA (MEDITATION)
Andrew
30 mins
  
12:15
      
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Ayla
30 mins
12:30
HATHA 1
Lina Z
60 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Lisa
30 mins
HATHA 1
Marsha
60 mins
HATHA 1
Lina Z
60 mins
HATHA 1
Marsha
60 mins
HATHA 1
Lisa
60 mins
  
12:45
YIN-YANG
Heidi (C)
60 mins
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
HOT VINYASA 1
Lina Z
60 mins
VINYASA 2
Lisa
60 mins
HOT VINYASA 1
Andrew
60 mins
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
CORE
Andrew
60 mins
 
VINYASA 1
Marsha
60 mins
13:00
HOT VINYASA 1
Angela (M)
60 mins
VINYASA 1
Lisa
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Heidi (C)
60 mins
VINYASA 1
Heidi (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Jen
60 mins
HATHA 1
Wendy
60 mins
 
14:00
     
HOT 37
Lizzie
60 mins
HOT HATHA 1
Marsha
60 mins
14:30
HATHA 1
Heidi (C)
60 mins
YIN-YANG
Lisa
60 mins
HATHA 1
Heidi (C)
60 mins
YIN
Heidi (C)
60 mins
HATHA 1
Andrew
60 mins
VINYASA 1
Wendy
60 mins
 
15:00
 
STRENGTH & INTELLIGENCE (BY TEACHER'S APPROVAL)
Rinat
150 mins
 
STRENGTH & INTELLIGENCE (BY TEACHER'S APPROVAL)
Patrick
150 mins
   
15:15
     
WALL ROPE YOGA 1
Lizzie
75 mins
YOGA BASICS
Angela (M)
60 mins
15:45
     
YIN
Wendy
60 mins
YIN
Lisa
75 mins
16:00
ALIGNMENT 1
Patrick
75 mins
JIVAMUKTI
Andrew
75 mins
HOT VINYASA 1
Angela (M)
60 mins
YOGA WHEEL 1
Heidi (C)
75 mins
HOT VINYASA 1
Andrew
60 mins
HOT HATHA 1
Andrew
60 mins
 
16:30
      
CORE
Angela (M)
60 mins
17:00
     
RESTORATIVE
Sachendra
60 mins
 
17:15
      
RESTORATIVE
Lisa
60 mins
17:30
 
HATHA 1
Michael M
60 mins
 
WALL ROPE YOGA 1
Lina Z
75 mins
HATHA 1
Marsha
60 mins
JIVAMUKTI
Andrew
60 mins
HOT VINYASA - MIND & BODY PRACTISE
Noy
75 mins
17:45
HATHA 1
Michael M
60 mins
 
HATHA 1
Heidi (C)
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Angela (M)
30 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Heidi (C)
60 mins
  
18:00
ALIGNMENT 2
Patrick
75 mins
      
18:15
 
HOT VINYASA 1
Angela (M)
60 mins
HOT VINYASA 1
Michael M
60 mins
HOT VINYASA 1
Michael M
60 mins
 
DETOX FLOW
Sachendra
60 mins
HATHA 1
Angela (M)
60 mins
18:30
 
ASHTANGA 1
Andrew
60 mins
 
VINYASA 2
Angela (M)
60 mins
VINYASA 1
Marsha
60 mins
HATHA GENTLE
Andrew
60 mins
 
18:45
WARM & RELAXING STRETCH
Jen
60 mins
 
VINYASA 2
Jen
60 mins
 
HATHA 1
Heidi (C)
60 mins
  
19:00
Light for Flight: Inversion Workshop with Angela Lohse
16-28 October The Centrium
 
Light for Flight: Inversion Workshop with Angela Lohse
16-28 October The Centrium
    
19:15
   
ASHTANGA 1
Marsha
60 mins
   
19:30
HATHA 1
Michael M
60 mins
VINYASA 2
Andrew
60 mins
HOT 31
Michael M
60 mins
HATHA GENTLE
Angela (M)
60 mins
HATHA 1
Michael M
60 mins
HOT 37
Lina Z
60 mins
HATHA 1
Michael M
60 mins
HOT HATHA 1
Angela (M)
60 mins
   
19:45
 
JIVAMUKTI
Andrew
90 mins
  
HOT HATHA 1
Marsha
60 mins
  
20:00
  
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Jen
30 mins
 
YIN
Heidi (C)
60 mins
  
20:30
   
VINYASA 1
Michael M
60 mins
   
20:45
HOT VINYASA 1
Michael M
60 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Andrew
30 mins
YIN
Michael M
75 mins
VINYASA 1
Angela (M)
60 mins
VINYASA 1
Michael M
60 mins
YIN
Angela (M)
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Monday, 23 October
Effective from 1 July 2015, each student is limited to one Wall Rope Yoga class and one Aerial Yoga class per day.
Or Book by Phone : +852 2971 0055
Today / 23 October
06:30
Mysore - 150 minutes
Clayton
07:00
Alignment 2 - 90 minutes
Rinat
07:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Noy
09:15
Ashtanga 1 - 75 minutes
Clayton
09:30
Alignment 1 - 75 minutes
Rinat
10:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Angela
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Lina Z
12:30
12:45
Yin-Yang - 60 minutes
Heidi
13:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Angela
14:30
Hatha 1 - 60 minutes
Heidi
16:00
Alignment 1 - 75 minutes
Patrick
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Michael M
18:00
Alignment 2 - 75 minutes
Patrick
18:45
19:00
Light for Flight: Inversion Workshop with Angela Lohse
16-28 October The Centrium
19:30
Hatha 1 - 60 minutes
Michael M
19:30
Vinyasa 2 - 60 minutes
Andrew
20:45
20:45
Tuesday / 24 October
06:30
Mysore - 150 minutes
Clayton
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Lisa
07:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Rinat
09:15
09:30
Alignment 1 - 75 minutes
Marsha
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Jennie
11:00
Alignment 2 - 75 minutes
Marsha
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Marsha
12:45
Pre-Natal - 60 minutes
Bhakti
12:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Lina Z
13:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Lisa
14:30
Yin-Yang - 60 minutes
Lisa
16:00
Jivamukti - 75 minutes
Andrew
17:30
Hatha 1 - 60 minutes
Michael M
18:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Angela
18:30
Ashtanga 1 - 60 minutes
Andrew
19:30
Hot 31 - 60 minutes
Michael M
19:30
Hatha Gentle - 60 minutes
Angela
19:45
Jivamukti - 90 minutes
Andrew
20:45
Yin - 75 minutes
Michael M
20:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Angela
Wednesday / 25 October
06:30
Mysore - 150 minutes
Clayton
07:00
Alignment 3 - 90 minutes
Patrick
07:15
Hot 26 - 60 minutes
Lisa
09:15
Ashtanga 1 - 75 minutes
Clayton
09:30
Alignment 2 - 75 minutes
Patrick
10:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Jennie
11:00
Yin-Yang - 75 minutes
Lisa
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Lina Z
12:45
Vinyasa 2 - 60 minutes
Lisa
13:00
14:30
Hatha 1 - 60 minutes
Heidi
16:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Angela
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Heidi
18:15
18:45
Vinyasa 2 - 60 minutes
Jen
19:00
Light for Flight: Inversion Workshop with Angela Lohse
16-28 October The Centrium
19:30
Hatha 1 - 60 minutes
Michael M
19:30
Hot 37 - 60 minutes
Lina Z
20:00
20:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Michael M
Thursday / 26 October
06:30
Mysore - 150 minutes
Clayton
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Andrew
07:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Marsha
09:30
Alignment 2 - 75 minutes
Marsha
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Jennie
11:00
Vinyasa 2 - 75 minutes
Andrew
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Marsha
12:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Andrew
12:45
Pre-Natal - 60 minutes
Bhakti
13:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Heidi
14:30
Yin - 60 minutes
Heidi
16:00
Yoga Wheel 1 - 75 minutes
Heidi
17:30
17:45
18:15
18:30
Vinyasa 2 - 60 minutes
Angela
19:15
Ashtanga 1 - 60 minutes
Marsha
19:30
Hatha 1 - 60 minutes
Michael M
19:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Angela
20:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Michael M
20:45
Yin - 60 minutes
Angela
Friday / 27 October
06:30
Mysore - 150 minutes
Clayton
07:00
Alignment 2 - 90 minutes
Patrick
07:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Lisa
09:15
Ashtanga 2 - 90 minutes
Clayton
09:30
Alignment 1 - 75 minutes
Patrick
10:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Jennie
11:00
Yin-Yang - 75 minutes
Lisa
12:00
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Lisa
12:45
Core - 60 minutes
Andrew
13:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Jen
14:30
Hatha 1 - 60 minutes
Andrew
16:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Andrew
17:30
Hatha 1 - 60 minutes
Marsha
17:45
18:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marsha
18:45
Hatha 1 - 60 minutes
Heidi
19:45
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Marsha
20:00
Yin - 60 minutes
Heidi
Saturday / 28 October
08:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Rinat
09:15
Alignment 1 - 60 minutes
Rinat
09:30
Hot 31 - 60 minutes
Lisa
10:00
Light for Flight: Inversion Workshop with Angela Lohse
16-28 October The Centrium
10:30
Alignment 3 - 120 minutes
Rinat
10:45
11:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Jennie
11:30
Yoga for Runners - 60 minutes
Lisa
13:00
Hatha 1 - 60 minutes
Wendy
14:00
Hot 37 - 60 minutes
Lizzie
14:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Wendy
15:15
15:45
Yin - 60 minutes
Wendy
16:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Andrew
17:00
Restorative - 60 minutes
Sachendra
17:30
Jivamukti - 60 minutes
Andrew
18:15
Detox Flow - 60 minutes
Sachendra
18:30
Hatha Gentle - 60 minutes
Andrew
Sunday / 29 October
08:00
Hatha 1 - 60 minutes
Lisa
08:00
Mysore - 120 minutes
Clayton
09:15
Hatha 2 - 75 minutes
Lisa
10:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marsha
10:15
11:15
Hatha 1 - 60 minutes
Marsha
12:15
12:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marsha
14:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Marsha
15:15
Yoga Basics - 60 minutes
Angela
15:45
Yin - 75 minutes
Lisa
16:30
Core - 60 minutes
Angela
17:15
Restorative - 60 minutes
Lisa
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
Angela