Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version
Lunar New Year Opening Hours

15 Feb (Thu) 6:30am - 6:30pm
16 Feb (Fri) 9:00am - 6:30pm
17 Feb (Sat) 9:00am - 6:30pm
18 Feb (Sun) 9:00am - 6:30pm
19 Feb (Mon) 9:00am - 6:30pm


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8105 5838

Time
Mon
Feb 19
Today
Tomorrow
Thu
Feb 22
Fri
Feb 23
Sat
Feb 24
Sun
Feb 25
07:00
 
HOT VINYASA 1
Marah
60 mins
VINYASA 1
Lizzie
60 mins
HOT 31
Lizzie
60 mins
HATHA 2
Marah
60 mins
  
07:30
  
HATHA 1
Ramone
60 mins
    
08:00
 
HATHA 1
Marah
60 mins
 
HATHA 1
Lizzie
60 mins
VINYASA 1
Marah
60 mins
  
09:00
    
AERIAL YOGA 2
Corina
60 mins
VINYASA 2
Marah
90 mins
HOT HATHA 1
Dileep
60 mins
09:30
HATHA 2
Lindsay
75 mins
VINYASA 1
Lindsay
60 mins
VINYASA 1
Ramone
60 mins
VINYASA 1
Dana
60 mins
   
10:00
     
HATHA 1
Dileep
60 mins
 
10:15
 
MOVEMENT MEDITATION
Maria (C)
30 mins
  
HOT VINYASA 1
Lizzie
60 mins
 
YOGA FOR RUNNERS
Lindsay
60 mins
10:30
 
HATHA 1
Lindsay
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Lizzie
75 mins
HATHA 1
Dana
  
PRANAYAMA (MEDITATION)
Dileep
60 mins
10:45
HATHA 1
Dileep
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Marsha
60 mins
 
YIN-YANG
Maria (C)
75 mins
HOT VINYASA 1
Marah
60 mins
 
11:00
HOT VINYASA 1
Lindsay
60 mins
YIN
Maria (C)
75 mins
 
VINYASA 1
Maria (C)
60 mins
   
11:30
     
VINYASA 1
Dileep
60 mins
VINYASA 2
Lindsay
75 mins
12:00
   
NADA YOGA (MEDITATION)
Maria (C)
30 mins
   
12:15
YOGA WHEEL 1
Lindsay
60 mins
HOT 37
Maria (C)
60 mins
HATHA 1
Amy M
60 mins
HOT 37
Lizzie
60 mins
HATHA 1
Marah
60 mins
HATHA 1
Marah
60 mins
HATHA 1
Dileep
60 mins
12:30
VINYASA 1
Dileep
60 mins
HATHA 1
Lindsay
60 mins
VINYASA 1
Lizzie
60 mins
HATHA 1
Lisa
60 mins
VINYASA 1
Maria (C)
60 mins
HOT 37
Maria (C)
60 mins
 
12:45
 
VINYASA 1
Marah
60 mins
HOT 37
Marsha
60 mins
YOGA WHEEL 1
Rachel
60 mins
HOT 26
Alison (C)
60 mins
TRATAKA YOGA (MEDITATION)
Dileep
30 mins
 
13:00
 
ALIGNMENT 1
Lizzie
60 mins
HATHA 1
Anri
60 mins
YOGA THERAPY
Maria (C)
60 mins
HATHA 2
Lizzie
60 mins
 
HOT 37
Lindsay
60 mins
13:30
YOGA THERAPY
Dileep
60 mins
    
YOGA THERAPY
Andrew
60 mins
YOGA THERAPY
Dileep
60 mins
14:15
VINYASA 1
Marah
60 mins
 
PRANAYAMA (MEDITATION)
Anri
30 mins
    
14:30
PRANAYAMA (MEDITATION)
Greta (C)
30 mins
   
NADA YOGA (MEDITATION)
Maria (C)
30 mins
PRE-NATAL
Maria (C)
60 mins
YIN-YANG
Greta (C)
75 mins
14:45
 
YIN-YANG
Maria (C)
75 mins
 
YIN-YANG
Maria (C)
75 mins
 
HOT 26
Sachendra
60 mins
 
15:00
ASHTANGA 1
Greta (C)
60 mins
     
HOT 26
Ramone
60 mins
15:15
HOT HATHA 1
Marah
60 mins
 
VINYASA GENTLE
Anri
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Maria (C)
60 mins
  
15:30
     
HATHA 1
Ramone
60 mins
 
16:00
 
HOT VINYASA 1
Simone
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Greta (C)
60 mins
 
HATHA 2
Sachendra
75 mins
HATHA 1
Greta (C)
60 mins
16:15
WARM & RELAXING STRETCH
Greta (C)
60 mins
   
VINYASA GENTLE
Greta (C)
60 mins
 
VINYASA 1
Ramone
60 mins
16:30
HATHA 1
Marah
60 mins
 
HATHA 1
Dileep
60 mins
  
HOT HATHA 1
Greta (C)
60 mins
 
16:45
     
YIN
Ramone
75 mins
 
17:00
 
HATHA 1
Ramone
60 mins
     
17:30
   
HATHA 1
Greta (C)
60 mins
  
WARM & RELAXING STRETCH
Greta (C)
60 mins
17:45
     
AERIAL YOGA 1
Greta (C)
60 mins
 
18:00
 
HOT HATHA 1
Kevin (C)
60 mins
YIN
Maria (C)
60 mins
HOT VINYASA 1
Linda (C)
60 mins
YIN
Greta (C)
60 mins
VINYASA 1
Ramone
60 mins
HATHA 1
Ramone
60 mins
18:15
  
YOGA FOR RUNNERS
Lindsay
60 mins
    
18:30
 
HATHA 1
Dileep
60 mins
HOT HATHA 1
Dileep
60 mins
ALIGNMENT 1
Lindsay
60 mins
DETOX FLOW
Anri
60 mins
  
18:45
 
CORE
Simone
60 mins
 
ASHTANGA 1
Greta (C)
60 mins
HATHA 1
Rana
60 mins
  
19:00
  
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Maria (C)
60 mins
HATHA 1
Dileep
60 mins
   
19:15
 
HOT 26
Kevin (C)
60 mins
 
HOT 26
James W
60 mins
VINYASA 1
Greta (C)
60 mins
  
19:30
  
HATHA 1
Dileep
60 mins
 
YIN-YANG
Anri
60 mins
  
19:45
 
HATHA 1
Dileep
60 mins
HOT 37
Lindsay
60 mins
VINYASA 1
Lindsay
60 mins
   
20:00
 
VINYASA 1
Simone
60 mins
  
WARM & RELAXING STRETCH
Rana
60 mins
  
20:15
  
VINYASA 1
Dana
60 mins
YOGA THERAPY
Dileep
60 mins
   
20:45
 
YIN
Dileep
60 mins
 
YIN-YANG
James W
60 mins
   
21:00
  
WARM & RELAXING STRETCH
Lindsay
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Tuesday, 20 February
Lunar New Year Opening Hours

15 Feb (Thu) 6:30am - 6:30pm
16 Feb (Fri) 9:00am - 6:30pm
17 Feb (Sat) 9:00am - 6:30pm
18 Feb (Sun) 9:00am - 6:30pm
19 Feb (Mon) 9:00am - 6:30pm
Or Book by Phone : +852 8105 5838
Today / 20 February
07:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Marah
08:00
Hatha 1 - 60 minutes
Marah
09:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Lindsay
10:15
10:30
Hatha 1 - 60 minutes
Lindsay
11:00
Yin - 75 minutes
Maria
12:15
Hot 37 - 60 minutes
Maria
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Lindsay
12:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marah
13:00
Alignment 1 - 60 minutes
Lizzie
14:45
Yin-Yang - 75 minutes
Maria
16:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Simone
17:00
Hatha 1 - 60 minutes
Ramone
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Kevin
18:30
Hatha 1 - 60 minutes
Dileep
18:45
Core - 60 minutes
Simone
19:15
Hot 26 - 60 minutes
Kevin
19:45
Hatha 1 - 60 minutes
Dileep
20:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Simone
20:45
Yin - 60 minutes
Dileep
Wednesday / 21 February
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Lizzie
07:30
Hatha 1 - 60 minutes
Ramone
09:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Ramone
10:30
10:45
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Amy M
12:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Lizzie
12:45
Hot 37 - 60 minutes
Marsha
13:00
Hatha 1 - 60 minutes
Anri
14:15
15:15
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Anri
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Dileep
18:00
Yin - 60 minutes
Maria
18:15
18:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Dileep
19:30
Hatha 1 - 60 minutes
Dileep
19:45
Hot 37 - 60 minutes
Lindsay
20:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Dana
21:00
Thursday / 22 February
07:00
Hot 31 - 60 minutes
Lizzie
08:00
Hatha 1 - 60 minutes
Lizzie
09:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Dana
10:30
Hatha 1 - 0 minutes
Dana
11:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Maria
12:00
12:15
Hot 37 - 60 minutes
Lizzie
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Lisa
12:45
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Rachel
13:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Maria
14:45
Yin-Yang - 75 minutes
Maria
16:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Greta
17:30
Hatha 1 - 60 minutes
Greta
18:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Linda
18:30
Alignment 1 - 60 minutes
Lindsay
18:45
Ashtanga 1 - 60 minutes
Greta
19:00
Hatha 1 - 60 minutes
Dileep
19:15
Hot 26 - 60 minutes
James W
19:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Lindsay
20:15
Yoga Therapy - 60 minutes
Dileep
20:45
Yin-Yang - 60 minutes
James W
Friday / 23 February
07:00
Hatha 2 - 60 minutes
Marah
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marah
09:00
Aerial Yoga 2 - 60 minutes
Corina
10:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Lizzie
10:45
Yin-Yang - 75 minutes
Maria
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Marah
12:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Maria
12:45
Hot 26 - 60 minutes
Alison
13:00
Hatha 2 - 60 minutes
Lizzie
14:30
15:15
16:15
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Greta
18:00
Yin - 60 minutes
Greta
18:30
Detox Flow - 60 minutes
Anri
18:45
Hatha 1 - 60 minutes
Rana
19:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Greta
19:30
Yin-Yang - 60 minutes
Anri
20:00
Saturday / 24 February
09:00
Vinyasa 2 - 90 minutes
Marah
10:00
Hatha 1 - 60 minutes
Dileep
10:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Marah
11:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Dileep
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Marah
12:30
Hot 37 - 60 minutes
Maria
12:45
13:30
Yoga Therapy - 60 minutes
Andrew
14:30
Pre-Natal - 60 minutes
Maria
14:45
Hot 26 - 60 minutes
Sachendra
15:30
Hatha 1 - 60 minutes
Ramone
16:00
Hatha 2 - 75 minutes
Sachendra
16:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Greta
16:45
Yin - 75 minutes
Ramone
17:45
Aerial Yoga 1 - 60 minutes
Greta
18:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Ramone
Sunday / 25 February
09:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Dileep
10:15
10:30
11:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
Lindsay
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Dileep
13:00
Hot 37 - 60 minutes
Lindsay
13:30
Yoga Therapy - 60 minutes
Dileep
14:30
Yin-Yang - 75 minutes
Greta
15:00
Hot 26 - 60 minutes
Ramone
16:00
Hatha 1 - 60 minutes
Greta
16:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Ramone
17:30
18:00
Hatha 1 - 60 minutes
Ramone