Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8200 0908

Time
Mon
Dec 11
Tue
Dec 12
Today
Tomorrow
Fri
Dec 15
Sat
Dec 16
Sun
Dec 17
07:15
HOT 31
Rachel
60 mins
HATHA 1
TT
60 mins
YIN-YANG
Frances (C)
75 mins
HATHA 1
Wendy
60 mins
   
07:45
    
PRANAYAMA (MEDITATION)
Wendy
30 mins
  
08:15
ASHTANGA 1
Daniel S
75 mins
 
HATHA 1
Marah
60 mins
  
HOT 26
Judy
60 mins
 
08:30
   
VINYASA 1
Wendy
60 mins
YIN-YANG
Wendy
60 mins
  
08:45
HATHA 2
Wendy
75 mins
 
ASHTANGA 1
Frances (C)
75 mins
    
09:30
 
HOT VINYASA 1
Nicky
60 mins
VINYASA 1
Marah
60 mins
   
HOT 31
TBC
60 mins
09:45
HOT HATHA 1
Daniel S
60 mins
  
YIN-YANG
Wendy
60 mins
HATHA 2
Wendy
75 mins
HATHA 1
Judy
60 mins
 
10:15
VINYASA 1
Wendy
60 mins
 
HOT 26
Frances (C)
60 mins
    
10:45
 
YIN-YANG
Nicky
75 mins
    
PRANAYAMA (MEDITATION)
TBC
30 mins
11:00
YIN-YANG
Daniel S
60 mins
YOGA WHEEL 1
Rachel
75 mins
 
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
 
VINYASA 2
Nicky
75 mins
 
11:15
    
HOT VINYASA 1
Wendy
60 mins
  
11:30
      
VINYASA 1
Daniel
60 mins
12:30
WARM & RELAXING STRETCH
Daniel S
60 mins
HOT HATHA 1
Rachel
60 mins
HATHA 1
Nicky
60 mins
HOT VINYASA 1
Nicky
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
60 mins
YIN-YANG
Nicky
75 mins
HATHA 1
Daniel
60 mins
13:45
   
YOGA THERAPY
Nicky
60 mins
  
YOGA FOR RUNNERS
Shoko
60 mins
14:00
HATHA 1
Amy M
60 mins
 
VINYASA 1
Nicky
60 mins
  
HOT HATHA 1
Nicky
60 mins
 
15:00
   
HATHA 1
Nicky
60 mins
  
YIN
Shoko
75 mins
15:30
RESTORATIVE
Amy M
60 mins
 
YIN
Nicky
60 mins
 
HATHA 1
Daniel S
60 mins
VINYASA 1
Lyda (C)
60 mins
 
16:00
 
HOT 37
Daniel S
60 mins
     
17:00
    
RESTORATIVE
Daniel S
75 mins
HATHA 1
Lyda (C)
60 mins
 
17:15
 
ASHTANGA 1
Daniel S
75 mins
 
VINYASA 2
Marah
75 mins
   
18:00
HOT 26
Nicky
60 mins
 
YOGA WHEEL 1
Rachel
60 mins
    
18:30
    
VINYASA 1
Daniel S
60 mins
  
18:45
 
HATHA 1
Daniel S
60 mins
 
HOT HATHA 1
Marah
60 mins
   
19:15
VINYASA 1
Nicky
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Rachel
60 mins
    
20:00
 
PRANAYAMA (MEDITATION)
Daniel S
30 mins
     
20:30
YIN
Nicky
75 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Rachel
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Wednesday, 13 December
Or Book by Phone : +852 8200 0908
Today / 13 December
07:15
Yin-Yang - 75 minutes
Frances
08:15
Hatha 1 - 60 minutes
Marah
08:45
Ashtanga 1 - 75 minutes
Frances
09:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marah
10:15
Hot 26 - 60 minutes
Frances
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Nicky
14:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Nicky
15:30
Yin - 60 minutes
Nicky
18:00
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Rachel
19:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Rachel
20:30
Thursday / 14 December
07:15
Hatha 1 - 60 minutes
Wendy
08:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Wendy
09:45
Yin-Yang - 60 minutes
Wendy
11:00
Hatha 1 - 60 minutes
Almen
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Nicky
13:45
Yoga Therapy - 60 minutes
Nicky
15:00
Hatha 1 - 60 minutes
Nicky
17:15
Vinyasa 2 - 75 minutes
Marah
18:45
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Marah
Friday / 15 December
07:45
08:30
Yin-Yang - 60 minutes
Wendy
09:45
Hatha 2 - 75 minutes
Wendy
11:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Wendy
12:30
Yoga Therapy - 60 minutes
Veronique
15:30
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel S
17:00
Restorative - 75 minutes
Daniel S
18:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Daniel S
Saturday / 16 December
08:15
Hot 26 - 60 minutes
Judy
09:45
Hatha 1 - 60 minutes
Judy
11:00
Vinyasa 2 - 75 minutes
Nicky
12:30
Yin-Yang - 75 minutes
Nicky
14:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Nicky
15:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Lyda
17:00
Hatha 1 - 60 minutes
Lyda
Sunday / 17 December
09:30
Hot 31 - 60 minutes
 
10:45
11:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Daniel
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel
13:45
Yoga for Runners - 60 minutes
Shoko
15:00
Yin - 75 minutes
Shoko