Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8200 0908

Time
Mon
Jul 17
Tue
Jul 18
Wed
Jul 19
Thu
Jul 20
Fri
Jul 21
Sat
Jul 22
Today
07:15
 
HATHA 1
TT
60 mins
YIN-YANG
TT
60 mins
HATHA 1
Mani
60 mins
   
08:15
HATHA 2
Daniel S
75 mins
   
HOT 26
Nicky
60 mins
 
HATHA 1
Natalie (C)
60 mins
08:30
 
VINYASA 1
Nicky
60 mins
HATHA 1
Daniel S
60 mins
VINYASA 1
Mani
60 mins
   
09:30
    
VINYASA 2
Nicky
75 mins
 
HOT 26
Natalie (C)
60 mins
09:45
HOT HATHA 1
Daniel S
60 mins
YIN-YANG
Nicky
75 mins
VINYASA 2
Daniel S
75 mins
YIN-YANG
Mani
60 mins
 
HATHA 1
Lawrence
60 mins
 
11:00
VINYASA 1
Daniel S
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
 
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
YIN-YANG
Nicky
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
VINYASA 2
Lawrence
75 mins
VINYASA 1
Chris (C)
60 mins
11:15
  
PRANAYAMA (MEDITATION)
Daniel S
30 mins
    
11:30
  
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
    
12:30
WARM & RELAXING STRETCH
Daniel S
60 mins
HOT HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HOT VINYASA 1
Almen (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
60 mins
YIN-YANG
Daniel S
75 mins
 
13:45
      
HATHA 1
Joakim
60 mins
14:00
 
AERIAL YOGA 2
Daniel SV
75 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
  
YOGA FOR RUNNERS
Nicky
60 mins
 
15:00
    
HATHA 1
Daniel S
60 mins
 
VINYASA 2
Joakim
75 mins
15:30
 
AERIAL YOGA 1
Daniel SV
60 mins
AERIAL YOGA 1
Daniel SV
60 mins
YOGA THERAPY
Marah
75 mins
 
VINYASA 1
Nicky
60 mins
 
16:30
      
RESTORATIVE
Joakim
60 mins
17:00
 
VINYASA 1
Almen (C)
60 mins
 
VINYASA 1
Marah
60 mins
RESTORATIVE
Daniel S
75 mins
HATHA 1
Nicky
60 mins
 
17:30
  
YIN
Nicky
75 mins
    
18:30
 
HOT HATHA 1
Linda (C)
60 mins
 
HOT HATHA 1
Marah
60 mins
VINYASA 1
Daniel S
60 mins
  
19:15
VINYASA 1
Martina (C)
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Nicky
60 mins
    
19:45
 
HATHA 1
Linda (C)
60 mins
 
HATHA 1
Marah
60 mins
   
20:30
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Martina (C)
30 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Nicky
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Sunday, 23 July
Or Book by Phone : +852 8200 0908
Today / 23 July
08:15
Hatha 1 - 60 minutes
Natalie
09:30
Hot 26 - 60 minutes
Natalie
11:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Chris
13:45
Hatha 1 - 60 minutes
Joakim
15:00
Vinyasa 2 - 75 minutes
Joakim
16:30
Restorative - 60 minutes
Joakim