Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version
Lunar New Year Opening Hours

15 Feb (Thu) 7:00am - 7:00pm
16 Feb (Fri) 9:00am - 7:00pm
17 Feb (Sat) 9:00am - 7:00pm
18 Feb (Sun) 9:00am - 7:00pm
19 Feb (Mon) 9:00am - 7:00pm


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8200 0908

Time
Mon
Feb 19
Tue
Feb 20
Today
Tomorrow
Fri
Feb 23
Sat
Feb 24
Sun
Feb 25
07:15
 
HATHA 1
TT
60 mins
YIN-YANG
Marah
75 mins
HATHA 1
Wendy
60 mins
HOT 26
Missy
60 mins
  
07:45
    
PRANAYAMA (MEDITATION)
Wendy
30 mins
  
08:15
  
ALIGNMENT 1
Amy M
60 mins
  
HOT 26
Missy
75 mins
AERIAL YOGA 1
TT
60 mins
08:30
 
VINYASA 2
Amy M
75 mins
 
VINYASA 1
Wendy
60 mins
YIN-YANG
Wendy
60 mins
  
08:45
  
VINYASA 2
Marah
75 mins
    
09:30
HOT HATHA 1
Rachel
60 mins
HOT VINYASA 1
Nicky
60 mins
VINYASA GENTLE
Amy M
60 mins
   
HOT 31
TT
60 mins
09:45
   
YIN-YANG
Wendy
60 mins
HATHA 2
Wendy
75 mins
HATHA 1
Rachel
60 mins
 
10:15
  
HOT 31
Marah
60 mins
    
10:45
ALIGNMENT 1
Rachel
60 mins
YOGA FOR RUNNERS
Nicky
75 mins
    
PRANAYAMA (MEDITATION)
TT
30 mins
11:00
 
YOGA WHEEL 1
Rachel
75 mins
 
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
VINYASA 2
Rachel
75 mins
HOT HATHA 1
Nicky
60 mins
 
11:30
    
HOT VINYASA 1
Wendy
60 mins
 
VINYASA 1
TT
60 mins
12:30
WARM & RELAXING STRETCH
Amy M
60 mins
YIN-YANG
Rachel
60 mins
HATHA 1
Nicky
60 mins
HOT VINYASA 1
Nicky
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
60 mins
YIN-YANG
Nicky
75 mins
HATHA 1
Rana
60 mins
13:45
HATHA 1
Amy M
60 mins
  
YOGA THERAPY
Nicky
60 mins
  
YOGA FOR RUNNERS
Rana
60 mins
14:00
  
VINYASA 1
Nicky
60 mins
    
15:00
VINYASA 1
Amy M
75 mins
  
HATHA 1
Nicky
60 mins
 
AERIAL YOGA 1
TT
60 mins
YIN
Rana
60 mins
15:30
  
YIN
Nicky
60 mins
 
HATHA 1
Dana
60 mins
VINYASA 1
Veronica
60 mins
 
16:00
 
HOT 26
Sachendra
60 mins
     
17:00
    
YIN
Dana
75 mins
HATHA 1
Veronica
60 mins
 
17:15
 
ASHTANGA 1
Sachendra
75 mins
 
VINYASA 2
Marah
75 mins
   
18:00
  
YOGA WHEEL 1
Rachel
60 mins
    
18:30
    
VINYASA 1
Dana
60 mins
  
18:45
 
HATHA 1
Sachendra
60 mins
 
HOT HATHA 1
Marah
60 mins
   
19:15
  
HOT VINYASA 1
Rachel
60 mins
    
20:00
 
PRANAYAMA (MEDITATION)
Sachendra
30 mins
     
20:30
  
WARM & RELAXING STRETCH
Rachel
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Wednesday, 21 February
Lunar New Year Opening Hours

15 Feb (Thu) 7:00am - 7:00pm
16 Feb (Fri) 9:00am - 7:00pm
17 Feb (Sat) 9:00am - 7:00pm
18 Feb (Sun) 9:00am - 7:00pm
19 Feb (Mon) 9:00am - 7:00pm
Or Book by Phone : +852 8200 0908
Today / 21 February
07:15
Yin-Yang - 75 minutes
Marah
08:15
Alignment 1 - 60 minutes
Amy M
08:45
Vinyasa 2 - 75 minutes
Marah
09:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Amy M
10:15
Hot 31 - 60 minutes
Marah
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Nicky
14:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Nicky
15:30
Yin - 60 minutes
Nicky
18:00
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Rachel
19:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Rachel
20:30
Thursday / 22 February
07:15
Hatha 1 - 60 minutes
Wendy
08:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Wendy
09:45
Yin-Yang - 60 minutes
Wendy
11:00
Hatha 1 - 60 minutes
Almen
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Nicky
13:45
Yoga Therapy - 60 minutes
Nicky
15:00
Hatha 1 - 60 minutes
Nicky
17:15
Vinyasa 2 - 75 minutes
Marah
18:45
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Marah
Friday / 23 February
07:15
Hot 26 - 60 minutes
Missy
07:45
08:30
Yin-Yang - 60 minutes
Wendy
09:45
Hatha 2 - 75 minutes
Wendy
11:00
11:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Wendy
12:30
Yoga Therapy - 60 minutes
Veronique
15:30
Hatha 1 - 60 minutes
Dana
17:00
Yin - 75 minutes
Dana
18:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Dana
Saturday / 24 February
08:15
Hot 26 - 75 minutes
Missy
09:45
Hatha 1 - 60 minutes
Rachel
11:00
Vinyasa 2 - 75 minutes
Rachel
11:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Nicky
12:30
Yin-Yang - 75 minutes
Nicky
15:00
Aerial Yoga 1 - 60 minutes
TT
15:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Veronica
17:00
Hatha 1 - 60 minutes
Veronica
Sunday / 25 February
08:15
Aerial Yoga 1 - 60 minutes
TT
09:30
Hot 31 - 60 minutes
TT
10:45
11:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
TT
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Rana
13:45
Yoga for Runners - 60 minutes
Rana
15:00
Yin - 60 minutes
Rana