Hong Kong - Schedules
Current Time :

20 February 2017 Printer friendly version
Dear Students,

Please be informed that our studios will be closed at 5pm on Sunday 19 February for the Pure Group Annual Dinner.
We apologise for any inconvenience caused and appreciate your kind understanding.

Namaste
Pure Yoga


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8200 0908

Time
Today
Tomorrow
Wed
Feb 22
Thu
Feb 23
Fri
Feb 24
Sat
Feb 25
Sun
Feb 26
07:15
HOT 31
Bre
60 mins
HATHA 1
TT
60 mins
YIN-YANG
Frances (C)
75 mins
HATHA 1
Wendy
60 mins
HOT 26
Missy
60 mins
  
08:00
    
VINYASA 1
Wendy
60 mins
  
08:15
HATHA 2
Marah
75 mins
HOT VINYASA 1
TT
60 mins
YOGA WHEEL 1
Joakim
60 mins
  
HOT 26
Missy
60 mins
HATHA 1
Marah
60 mins
08:30
   
VINYASA 1
Wendy
60 mins
   
08:45
ASHTANGA 1
Bre
75 mins
VINYASA 1
Nicky
60 mins
ASHTANGA 1
Frances (C)
75 mins
    
09:00
    
HOT HATHA 1
Wendy
60 mins
  
09:15
    
ASHTANGA 2
Bre
90 mins
  
09:30
 
HATHA 1
Frankie
60 mins
VINYASA 2
Joakim
75 mins
  
HATHA 1
Lawrence
60 mins
HOT 31
Marah
60 mins
09:45
HOT HATHA 1
Marah
60 mins
  
YIN-YANG
Wendy
60 mins
   
10:15
FORREST YOGA 1
Bre
60 mins
YIN-YANG
Nicky
75 mins
HOT 26
Frances (C)
60 mins
 
YIN-YANG
Wendy
75 mins
  
11:00
YIN-YANG
Marah
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
 
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
VINYASA 2
Lawrence
75 mins
VINYASA 1
Marah
60 mins
11:30
  
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
    
12:30
WARM & RELAXING STRETCH
Bre
60 mins
HOT HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HOT VINYASA (SUN SALUTATIONS)
Almen (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
60 mins
YIN-YANG
Lawrence
75 mins
 
13:45
      
HATHA 1
Jessie
60 mins
14:00
 
AERIAL YOGA 2
Daniel SV
75 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
  
PRANA/MED
Lawrence
60 mins
HOT HATHA 1
Nicky
60 mins
 
15:00
HATHA 1
Nicky
60 mins
   
HATHA 1
Marah
60 mins
 
YIN
Jessie
75 mins
15:30
 
AERIAL YOGA 1
Daniel SV
60 mins
AERIAL YOGA 1
Daniel SV
60 mins
YOGA THERAPY
Marah
75 mins
 
VINYASA 1
Nicky
60 mins
 
16:30
      
YOGA FOR RUNNERS: STRETCH & STRENGTHEN
Jessie
60 mins
17:00
 
ASHTANGA 1
Bre
75 mins
 
VINYASA 1
Marah
60 mins
RESTORATIVE
Marah
75 mins
HATHA 1
Nicky
60 mins
 
17:30
HOT 26
Nicky
60 mins
 
YIN
Nicky
75 mins
    
18:30
 
HOT 37
Bre
60 mins
 
HOT HATHA 1
Marah
60 mins
VINYASA 1
Marah
60 mins
  
19:15
VINYASA 1
Nicky
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Nicky
60 mins
    
19:30
 
HATHA 1
Bre
60 mins
 
HATHA 1
Marah
60 mins
   
20:30
YIN
Nicky
75 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Nicky
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Monday, 20 February
Dear Students,

Please be informed that our studios will be closed at 5pm on Sunday 19 February for the Pure Group Annual Dinner.
We apologise for any inconvenience caused and appreciate your kind understanding.

Namaste
Pure Yoga
Or Book by Phone : +852 8200 0908
Today / 20 February
07:15
Hot 31 - 60 minutes
Bre
08:15
Hatha 2 - 75 minutes
Marah
08:45
Ashtanga 1 - 75 minutes
Bre
09:45
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Marah
10:15
Forrest Yoga 1 - 60 minutes
Bre
11:00
Yin-Yang - 60 minutes
Marah
12:30
15:00
Hatha 1 - 60 minutes
Nicky
17:30
Hot 26 - 60 minutes
Nicky
19:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Nicky
20:30
Yin - 75 minutes
Nicky
Tuesday / 21 February
07:15
Hatha 1 - 60 minutes
TT
08:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
TT
08:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Nicky
09:30
Hatha 1 - 60 minutes
Frankie
10:15
Yin-Yang - 75 minutes
Nicky
11:00
Yogalates 1 - 60 minutes
Daniel SV
12:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
14:00
15:30
17:00
Ashtanga 1 - 75 minutes
Bre
18:30
Hot 37 - 60 minutes
Bre
19:30
Hatha 1 - 60 minutes
Bre
Wednesday / 22 February
07:15
Yin-Yang - 75 minutes
Frances
08:15
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Joakim
08:45
Ashtanga 1 - 75 minutes
Frances
09:30
Vinyasa 2 - 75 minutes
Joakim
10:15
Hot 26 - 60 minutes
Frances
11:30
Pre-Natal - 60 minutes
Bhakti
12:30
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
14:00
Yogalates 1 - 60 minutes
Daniel SV
15:30
17:30
Yin - 75 minutes
Nicky
19:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Nicky
20:30
Thursday / 23 February
07:15
Hatha 1 - 60 minutes
Wendy
08:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Wendy
09:45
Yin-Yang - 60 minutes
Wendy
11:00
Hatha 1 - 60 minutes
Almen
15:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Marah
17:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marah
18:30
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Marah
19:30
Hatha 1 - 60 minutes
Marah
Friday / 24 February
07:15
Hot 26 - 60 minutes
Missy
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Wendy
09:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Wendy
09:15
Ashtanga 2 - 90 minutes
Bre
10:15
Yin-Yang - 75 minutes
Wendy
11:00
12:30
Yoga Therapy - 60 minutes
Veronique
15:00
Hatha 1 - 60 minutes
Marah
17:00
Restorative - 75 minutes
Marah
18:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marah
Saturday / 25 February
08:15
Hot 26 - 60 minutes
Missy
09:30
Hatha 1 - 60 minutes
Lawrence
11:00
Vinyasa 2 - 75 minutes
Lawrence
12:30
Yin-Yang - 75 minutes
Lawrence
14:00
Prana/Med - 60 minutes
Lawrence
14:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Nicky
15:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Nicky
17:00
Hatha 1 - 60 minutes
Nicky
Sunday / 26 February
08:15
Hatha 1 - 60 minutes
Marah
09:30
Hot 31 - 60 minutes
Marah
11:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marah
13:45
Hatha 1 - 60 minutes
Jessie
15:00
Yin - 75 minutes
Jessie