Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8178 0000

Time
Mon
Apr 17
Tue
Apr 18
Wed
Apr 19
Thu
Apr 20
Fri
Apr 21
Sat
Apr 22
Today
06:30
 
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
  
06:45
 
NAVAKARANA VINYASA
Dario
90 mins
 
NAVAKARANA VINYASA
Dario
90 mins
   
07:00
 
HOT VINYASA 1
Daniel
60 mins
VINYASA 1
Dario
60 mins
HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Marsha
60 mins
  
08:00
 
HATHA 1
Daniel
60 mins
HOT HATHA 1
Dario
60 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
HOT HATHA 1
Marsha
60 mins
 
MYSORE
Nigel
120 mins
08:15
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia
09:00
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
    
HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Diptom
60 mins
09:45
    
HOT 26
Missy
75 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
 
10:00
 
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
    
HOT HATHA 1
Tania
60 mins
10:15
LIGHT & SOUND MEDITATION WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
NAVAKARANA VINYASA
Dario
90 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
HATHA 1
Will
60 mins
 
HOT VINYASA
Will
60 mins
 
10:30
HOT HATHA 1
Daniel SV
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Dario
60 mins
   
YOGA THERAPY
Diptom
75 mins
11:00
 
DETOX FLOW
Regina
60 mins
  
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
Love, Light, Laughter Family Yoga with Anjan, Anri, Frankie, Samantha
22-30 April, Asia Standard Tower
 
11:15
 
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
YIN
Anjan
60 mins
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
YIN
Tania
60 mins
11:30
YOGA THERAPY
Dario
75 mins
      
12:15
 
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Dario
60 mins
PRE-NATAL
Corina
60 mins
HATHA 1
Tania
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
VINYASA 2
Jyothi (C)
75 mins
12:30
 
HOT VINYASA
Regina
60 mins
HOT VINYASA 1
Maurice
60 mins
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
HOT VINYASA (SUN SALUTATIONS)
Almen (C)
60 mins
HOT VINYASA
Bryan (C)
60 mins
 
12:45
HOT VINYASA
Dario
60 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Kapil
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
 
VINYASA 2
Will
75 mins
HOT 26
Tania
90 mins
13:00
 
VINYASA 2
Dario
60 mins
YOGA WHEEL 1
Martina (C)
60 mins
VINYASA 2
Dario
60 mins
VINYASA 1
Kapil
60 mins
  
14:00
HATHA 1
Will
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
YIN
Maurice
75 mins
YOGALATES 1
Corina
60 mins
HOT VINYASA 2
Tania
60 mins
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Bryan (C)
75 mins
 
14:30
HOT 26
Tania
60 mins
     
VINYASA 1
Regina
60 mins
15:00
 
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
YOGA NIDRA
Will
60 mins
YIN-YANG
Bryan (C)
60 mins
 
YOGA BALANCE 1
Anjan
60 mins
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Dana
75 mins
15:15
YIN-YANG
Will
60 mins
   
YOGA THERAPY
Tania
60 mins
YOGA THERAPY
Bryan (C)
60 mins
 
16:15
HOT VINYASA
Tania
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
  
CORE
Prabir
75 mins
HOT VINYASA 1
Regina
60 mins
16:30
HATHA 2
Anjan
75 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Anjan
75 mins
HATHA 1
Maurice
60 mins
VINYASA 1
Bryan (C)
60 mins
VINYASA 1
Tania
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Dana
60 mins
17:30
    
YIN-YANG
Will
60 mins
  
17:45
HOT 31
Will
60 mins
YIN-YANG
Tania
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
#YOGAFORALL - YOGA THERAPY - NECK, SHOULDERS & LOWER BACK
Bryan (C)
60 mins
 
HATHA 1
Prabir
60 mins
YIN
Regina
75 mins
18:00
HATHA 1
Anjan
60 mins
HOT 31
Will
60 mins
YIN-YANG
Will
60 mins
HOT 37
Tania
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HOT HATHA 1
Anjan
60 mins
HOT 26
Dana
60 mins
18:15
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
   
18:30
    
HOT 31
Will
60 mins
  
19:00
   
HATHA 1
Anjan
60 mins
   
19:15
 
HATHA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Tania
60 mins
YOGALATES 2
Daniel SV
60 mins
   
19:30
 
HOT 26
Tania
60 mins
HATHA 2
Anjan
90 mins
HOT VINYASA 1
Tania
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
  
19:45
 
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
HOT 26
Missy
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
HOT VINYASA
Will
60 mins
  
20:30
 
VINYASA 1
Will
60 mins
VINYASA GENTLE
Tania
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
   
20:45
 
HATHA 1
Tania
60 mins
 
YIN
Tania
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
  
21:00
  
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Sunday, 23 April
Or Book by Phone : +852 8178 0000
Today / 23 April
08:00
Mysore - 120 minutes
Nigel
08:15
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia
 
09:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Diptom
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Tania
10:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Diptom
11:15
Yin - 60 minutes
Tania
12:15
Vinyasa 2 - 75 minutes
Jyothi
12:45
Hot 26 - 90 minutes
Tania
14:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Dana
17:45
Yin - 75 minutes
Regina
18:00
Hot 26 - 60 minutes
Dana