Hong Kong - Schedules
Current Time :

28 May 2018 Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8178 0000

Time
Today
Tomorrow
Wed
May 30
Thu
May 31
Fri
Jun 1
Sat
Jun 2
Sun
Jun 3
06:30
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
  
06:45
 
NAVAKARANA VINYASA
Dario
90 mins
 
NAVAKARANA VINYASA
Dario
90 mins
   
07:00
HOT HATHA 1
Will
60 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA 1
Eswar
60 mins
  
08:00
VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
HOT HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT HATHA 1
Eswar
60 mins
 
MYSORE
Nigel
120 mins
08:45
      
VINYASA 1
Diptom
60 mins
09:00
 
NADA YOGA (MEDITATION)
Dario
30 mins
   
HATHA 1
Tryphena
75 mins
 
09:30
HATHA 1
Tryphena
60 mins
      
09:45
    
HOT 26
Missy
75 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
 
10:00
 
HATHA 2
Dario
120 mins
   
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
6 mins
Exploring Hips and Legs Flexibility with Corina Sucre
2&3 June, Asia Standard Tower
HOT HATHA 1
Marsha Y (C)
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
9 mins
10:15
 
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
HATHA 1
Tryphena
75 mins
 
HOT VINYASA 1
Marsha Y (C)
60 mins
 
10:30
BAPTISTE POWER VINYASA
Tryphena
75 mins
 
VINYASA 1
Will
60 mins
  
PRE-NATAL
Tryphena
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
75 mins
11:00
    
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
 
11:15
PRE-NATAL
Winnie (C)
60 mins
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
YIN
Anjan
60 mins
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
YIN
Astrid
60 mins
12:15
HATHA 1
Dario
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
13 mins
HATHA 1
Will
60 mins
YOGA WHEEL 1
Lyda
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
9 mins
HATHA 1
Regina
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HATHA 2
Anjan
75 mins
12:30
HOT VINYASA
Marsha Y (C)
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
6 mins
HOT 26
Missy
60 mins
HOT VINYASA 1
Regina
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
14 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT VINYASA 1
Almen (C)
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
13 mins
BAPTISTE POWER VINYASA
Tryphena
90 mins
 
12:45
DHARMA YOGA
Tryphena
60 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Kapil
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Bryan (C)
60 mins
HOT 26
Astrid
60 mins
13:00
YOGA FOR RUNNERS
Veronique (C)
60 mins
ASHTANGA 1
Nigel
60 mins
YOGA WHEEL 1
Tryphena
60 mins
VINYASA 2
Dario
60 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
  
14:00
WARM & RELAXING STRETCH
Will
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
YIN
Regina
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT VINYASA 1
Regina
60 mins
YOGA FOR RUNNERS
Bryan (C)
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Will
30 mins
14:30
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
    
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
17 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
6 mins
15:00
YOGA THERAPY
Will
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
14 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Tryphena
60 mins
YOGA THERAPY
Dario
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
17 mins
 
YOGA THERAPY
Bryan (C)
60 mins
VINYASA GENTLE
Dana
60 mins
15:15
    
WARM & RELAXING STRETCH
Regina
60 mins
YOGA BALANCE 1
Anjan
60 mins
 
16:15
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
 
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Anjan
75 mins
  
CORE
Andy
75 mins
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
16:30
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Regina
60 mins
VINYASA 1
Lisa
60 mins
VINYASA 1
Regina
60 mins
VINYASA 1
Anjan
75 mins
HATHA 1
Dana
60 mins
17:30
    
YIN-YANG
Will
60 mins
  
17:45
HATHA 1
Regina
60 mins
YIN-YANG
Regina
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
YIN-YANG
Bryan (C)
60 mins
 
HATHA 1
Andy
60 mins
YIN
Will
75 mins
18:00
HATHA 2
Wendy (C)
75 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
 
HOT 31
Will
60 mins
 
HOT HATHA 1
Anjan
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Dana
60 mins
18:15
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
60 mins
PRE-NATAL
Tryphena
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
  
18:30
VINYASA 1
Rachel
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
6 mins
 
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
9 mins
 
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
14 mins
  
19:00
  
HATHA 1
Sachendra
60 mins
HATHA 1
Bryan (C)
60 mins
   
19:15
WARM & RELAXING STRETCH
Regina
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT 26
Missy
90 mins
VINYASA 2
Will
75 mins
UPSIDE DOWN
Daniel SV
60 mins
   
19:30
HATHA 1
Rachel
60 mins
HOT VINYASA 1
Regina
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
17 mins
HATHA 2
Anjan
90 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
6 mins
YOGALATES 1
Anjan
60 mins
  
19:45
HOT HATHA 1
Wendy (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
 
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
  
20:30
YIN
Regina
60 mins
 
VINYASA GENTLE
Sachendra
60 mins
VINYASA 1
Daniel SV
60 mins
   
20:45
 
HATHA 1
Regina
60 mins
 
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Will
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
  
21:00
HATHA 1
Wendy (C)
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Missy
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Monday, 28 May
Or Book by Phone : +852 8178 0000
Today / 28 May
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
07:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Will
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
09:30
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
10:30
11:15
Pre-Natal - 60 minutes
Winnie
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Dario
12:30
Hot Vinyasa - 60 minutes
Marsha Y
12:30
12:45
Dharma Yoga - 60 minutes
Tryphena
13:00
14:00
14:30
15:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Will
16:15
16:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Regina
18:00
Hatha 2 - 75 minutes
Wendy
18:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Rachel
18:30
19:15
19:30
Hatha 1 - 60 minutes
Rachel
19:45
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Wendy
20:30
Yin - 60 minutes
Regina
21:00
Hatha 1 - 60 minutes
Wendy
Tuesday / 29 May
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
06:45
07:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
08:00
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
09:00
10:00
Hatha 2 - 120 minutes
Dario
10:15
Hatha 1 - 60 minutes
Martina
12:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Anjan
12:15
12:30
Hot 26 - 60 minutes
Missy
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Martina
13:00
Ashtanga 1 - 60 minutes
Nigel
14:00
15:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Anjan
15:00
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
17:45
Yin-Yang - 60 minutes
Regina
18:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
18:15
19:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
19:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
19:30
19:45
Yoga Therapy - 75 minutes
Veronique
20:45
Hatha 1 - 60 minutes
Regina
Wednesday / 30 May
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
08:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Will
10:15
Hatha 1 - 60 minutes
Martina
10:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Will
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
12:30
12:45
Yoga Therapy - 60 minutes
Kapil
13:00
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Tryphena
14:00
Yin - 60 minutes
Regina
15:00
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
16:15
Wall Rope Yoga 1 - 75 minutes
Anjan
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Regina
17:45
18:15
Pre-Natal - 60 minutes
Tryphena
18:30
19:00
Hatha 1 - 60 minutes
Sachendra
19:15
Hot 26 - 90 minutes
Missy
19:30
Hatha 2 - 90 minutes
Anjan
20:30
21:00
Thursday / 31 May
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
06:45
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
10:15
Hatha 1 - 75 minutes
Tryphena
11:15
Yin - 60 minutes
Anjan
12:15
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Lyda
12:15
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
13:00
Vinyasa 2 - 60 minutes
Dario
14:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
15:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Dario
15:00
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Lisa
17:45
Yin-Yang - 60 minutes
Bryan
18:00
Hot 31 - 60 minutes
Will
18:15
19:00
Hatha 1 - 60 minutes
Bryan
19:15
Vinyasa 2 - 75 minutes
Will
19:15
Upside Down - 60 minutes
Daniel SV
19:30
19:45
Yoga Therapy - 75 minutes
Veronique
20:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Daniel SV
20:45
Friday / 01 June
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Eswar
08:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
09:45
Hot 26 - 75 minutes
Missy
11:00
Hatha 1 - 60 minutes
Almen
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Regina
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Almen
12:30
13:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
14:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
15:15
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
17:30
Yin-Yang - 60 minutes
Will
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
18:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
18:30
19:30
Yogalates 1 - 60 minutes
Anjan
19:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
20:45
Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
Saturday / 02 June
09:00
Hatha 1 - 75 minutes
Tryphena
09:45
10:00
10:00
Exploring Hips and Legs Flexibility with Corina Sucre
2&3 June, Asia Standard Tower
10:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Marsha Y
10:30
Pre-Natal - 60 minutes
Tryphena
11:00
Yogalates 1 - 60 minutes
Daniel SV
11:15
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
12:30
12:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Bryan
14:00
Yoga for Runners - 60 minutes
Bryan
14:30
15:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Bryan
15:15
Yoga Balance 1 - 60 minutes
Anjan
16:15
Core - 75 minutes
Andy
16:30
Vinyasa 1 - 75 minutes
Anjan
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Andy
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
Sunday / 03 June
08:00
Mysore - 120 minutes
Nigel
08:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Diptom
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Marsha Y
10:00
10:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Anjan
11:15
Yin - 60 minutes
Astrid
12:15
Hatha 2 - 75 minutes
Anjan
12:45
Hot 26 - 60 minutes
Astrid
14:00
14:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
14:30
15:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Dana
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Dana
17:45
Yin - 75 minutes
Will
18:00