Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version
13-June-17: The first opening class will take place at 7.00am- Hot Vinyasa 1.

All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8178 0000

Time
Mon
Jun 26
Tue
Jun 27
Wed
Jun 28
Today
Tomorrow
Sat
Jul 1
Sun
Jul 2
06:00
      
Near the Self Desert Retreat with Dario Calvaruso
1-5 July, Gobi Mirage Camp, Mongolia
06:30
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
  
07:00
HOT HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HOT VINYASA 1
Frankie
60 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA 1
Eswar
60 mins
  
08:00
VINYASA 1
Daniel SV
60 mins
HATHA 1
Frankie
60 mins
HOT HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT HATHA 1
Eswar
60 mins
 
MYSORE
Nigel
120 mins
08:45
      
HOT VINYASA 1
Andy
60 mins
09:00
     
HATHA 1
Diptom
60 mins
Near the Self Desert Retreat with Dario Calvaruso
1-5 July, Gobi Mirage Camp, Mongolia
VINYASA 1
Diptom
60 mins
09:45
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
   
HOT 26
Tryphena
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
 
10:00
 
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
    
HOT HATHA 1
Tania
60 mins
10:15
 
HATHA 2
Tryphena
75 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
 
HOT HATHA 1
Diptom
60 mins
 
10:30
BAPTISTE POWER VINYASA
Tryphena
75 mins
 
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
  
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
YOGA THERAPY
Andy
75 mins
11:00
    
HATHA 1
Daniel
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
 
11:15
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
YOGA WHEEL 1
Martina (C)
60 mins
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
YIN
Anjan
60 mins
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
YIN
Tania
60 mins
12:15
HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Will
60 mins
PRE-NATAL
Corina
60 mins
HATHA 1
Diptom
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
VINYASA 2
Andy
75 mins
12:30
HOT VINYASA
Corina
60 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT VINYASA 1
Maurice
60 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT VINYASA (SUN SALUTATIONS)
Will
60 mins
HATHA 2
Diptom
75 mins
HOT VINYASA
Ayla
60 mins
 
12:45
DHARMA YOGA
Tryphena
60 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Kapil
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
  
HOT 26 (SILENT)
Tania
90 mins
13:00
YOGA FOR RUNNERS
Veronique (C)
60 mins
VINYASA 2
Marsha
60 mins
YOGA WHEEL 1
Martina (C)
60 mins
VINYASA 2
Lina Z
60 mins
VINYASA 1
Kapil
60 mins
  
14:00
WARM & RELAXING STRETCH
Tryphena
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
YIN
Maurice
75 mins
YOGALATES 1
Corina
60 mins
HOT VINYASA 2
Marsha
60 mins
HATHA 1
Diptom
60 mins
 
14:30
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
     
VINYASA 1
Will
60 mins
15:00
YOGA THERAPY
Will
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
YOGA NIDRA
Tryphena
60 mins
YOGA THERAPY
Diptom
60 mins
 
YOGA BALANCE 1
Anjan
60 mins
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Dana
75 mins
15:15
    
WARM & RELAXING STRETCH
Dana
60 mins
YOGA THERAPY
Prabir
60 mins
 
16:15
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
 
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
  
CORE
Andy
75 mins
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
16:30
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Anjan
75 mins
HATHA 1
Maurice
60 mins
VINYASA 1
Marsha
60 mins
VINYASA 1
Dana
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Dana
60 mins
17:30
    
YIN-YANG
Will
60 mins
  
17:45
HATHA 1
Will
60 mins
YIN
Daniel
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
YIN-YANG
Marsha
60 mins
 
HATHA 1
Andy
60 mins
YIN
Will
75 mins
18:00
HATHA 2
Anjan
75 mins
HOT HATHA 1
Tryphena
60 mins
YIN-YANG
Tryphena
60 mins
HOT 31
Will
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HOT HATHA 1
Anjan
60 mins
HOT 26
Dana
60 mins
18:15
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
PRE-NATAL
Frankie
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
   
18:30
VINYASA 1
Lina Z
60 mins
   
HOT 37
Will
60 mins
  
19:00
   
HATHA 1
Anjan
60 mins
   
19:15
WARM & RELAXING STRETCH
Frankie
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
HATHA 1
Linda (C)
60 mins
UPSIDE DOWN
Daniel SV
60 mins
   
19:30
YOGALATES 1
Anjan
60 mins
HOT HATHA 1
Greta (C)
60 mins
HATHA 2
Anjan
90 mins
VINYASA 2
Will
60 mins
VINYASA 1
Daniel SV
60 mins
  
19:45
HOT 37
Lina Z
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
HOT 26
Missy
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
60 mins
HOT VINYASA
Will
60 mins
  
20:30
YIN
Frankie
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA GENTLE
Linda (C)
60 mins
VINYASA 1
Daniel SV
60 mins
   
20:45
 
HATHA 1
Maria (C)
60 mins
 
YIN
Will
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
  
21:00
HATHA 1
Maria (C)
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Thursday, 29 June
13-June-17: The first opening class will take place at 7.00am- Hot Vinyasa 1.
Or Book by Phone : +852 8178 0000
Today / 29 June
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
10:15
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
11:15
Yin - 60 minutes
Anjan
12:15
Pre-Natal - 60 minutes
Corina
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
13:00
Vinyasa 2 - 60 minutes
Lina Z
14:00
Yogalates 1 - 60 minutes
Corina
15:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Diptom
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Marsha
17:45
Yin-Yang - 60 minutes
Marsha
18:00
Hot 31 - 60 minutes
Will
18:15
19:00
Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
19:15
Upside Down - 60 minutes
Daniel SV
19:30
Vinyasa 2 - 60 minutes
Will
19:45
Yoga Therapy - 60 minutes
Veronique
20:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Daniel SV
20:45
Yin - 60 minutes
Will
Friday / 30 June
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Eswar
08:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
09:45
Hot 26 - 60 minutes
Tryphena
11:00
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Diptom
13:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Kapil
14:00
Hot Vinyasa 2 - 60 minutes
Marsha
15:15
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Dana
17:30
Yin-Yang - 60 minutes
Will
18:00
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
18:30
Hot 37 - 60 minutes
Will
19:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Daniel SV
19:45
Hot Vinyasa - 60 minutes
Will
20:45
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
Saturday / 01 July
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Diptom
09:00
Near the Self Desert Retreat with Dario Calvaruso
1-5 July, Gobi Mirage Camp, Mongolia
09:45
10:15
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Diptom
10:30
Pre-Natal - 60 minutes
Bhakti
11:00
Yogalates 1 - 60 minutes
Daniel SV
11:15
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
12:30
Hatha 2 - 75 minutes
Diptom
12:30
Hot Vinyasa - 60 minutes
Ayla
14:00
Hatha 1 - 60 minutes
Diptom
15:00
Yoga Balance 1 - 60 minutes
Anjan
15:15
Yoga Therapy - 60 minutes
Prabir
16:15
Core - 75 minutes
Andy
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Anjan
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Andy
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
Sunday / 02 July
06:00
Near the Self Desert Retreat with Dario Calvaruso
1-5 July, Gobi Mirage Camp, Mongolia
08:00
Mysore - 120 minutes
Nigel
08:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Andy
09:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Diptom
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Tania
10:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Andy
11:15
Yin - 60 minutes
Tania
12:15
Vinyasa 2 - 75 minutes
Andy
12:45
Hot 26 (silent) - 90 minutes
Tania
14:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Dana
17:45
Yin - 75 minutes
Will
18:00
Hot 26 - 60 minutes
Dana