Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8178 0000

Time
Today
Tomorrow
Wed
Apr 26
Thu
Apr 27
Fri
Apr 28
Sat
Apr 29
Sun
Apr 30
06:00
      
GetAway to Palawan with Clayton Horton
29 April - 4 May, Thes Nest El Nido Beach Ressort, Palawan Philippines
06:30
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
  
06:45
 
HOT VINYASA
Samrat
60 mins
     
07:00
HOT HATHA 1
Daniel SV
60 mins
 
VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Eswar
60 mins
  
08:00
VINYASA 1
Daniel SV
60 mins
HATHA 1
Samrat
60 mins
HOT HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
HOT HATHA 1
Eswar
60 mins
 
MYSORE
Nigel
120 mins
08:15
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia
      
09:00
     
HATHA 1
Bhakti
60 mins
VINYASA 1
Shirley (C)
60 mins
09:45
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
   
HOT 26
Missy
75 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
 
10:00
 
HATHA 1
Will
60 mins
   
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
HOT HATHA 1
Tania
60 mins
10:15
 
HATHA 2
Samrat
75 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
HATHA 1
Will
60 mins
 
HOT HATHA 1
Diptom
60 mins
 
10:30
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
   
YOGA THERAPY
Shirley (C)
75 mins
11:00
    
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
CORE
Andy
60 mins
 
11:15
PRE-NATAL
Corina
60 mins
YIN-YANG
Will
60 mins
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
YIN
Anjan
60 mins
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
YIN
Tania
60 mins
12:15
HATHA 1
Shirley (C)
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Dileep
60 mins
PRE-NATAL
Anri
60 mins
HATHA 1
Tania
60 mins
HATHA 1
Diptom
60 mins
VINYASA 2
Jyothi (C)
75 mins
12:30
HOT VINYASA
Corina
60 mins
HOT VINYASA
Samrat
60 mins
HOT VINYASA 1
Maurice
60 mins
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
HOT VINYASA (SUN SALUTATIONS)
Almen (C)
60 mins
HOT VINYASA
Regina
60 mins
 
12:45
VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Kapil
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
 
VINYASA 2
Andy
75 mins
HOT 26
Tania
90 mins
13:00
YOGA FOR RUNNERS: STRETCH & STRENGTHEN
Veronique (C)
60 mins
VINYASA 2
Will
60 mins
YOGA WHEEL 1
Martina (C)
60 mins
VINYASA 2
Marsha
60 mins
VINYASA 1
Kapil
60 mins
  
14:00
WARM & RELAXING STRETCH
Will
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
YIN
Maurice
75 mins
VINYASA 1
Regina
60 mins
HOT VINYASA 2
Tania
60 mins
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Regina
75 mins
 
14:30
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
     
VINYASA 1
Shoko
60 mins
15:00
YOGA THERAPY
Will
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Regina
60 mins
YOGA THERAPY
Bryan (C)
60 mins
  
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Dana
75 mins
15:15
    
YOGA THERAPY
Tania
60 mins
YOGA THERAPY
Regina
60 mins
 
16:00
     
GetAway to Palawan with Clayton Horton
29 April - 4 May, Thes Nest El Nido Beach Ressort, Palawan Philippines
 
16:15
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
 
HOT VINYASA 1
Regina
60 mins
  
CORE
Prabir
75 mins
HOT VINYASA 1
Shoko
60 mins
16:30
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Anjan
75 mins
HATHA 1
Maurice
60 mins
VINYASA 1
Bryan (C)
60 mins
VINYASA 1
Tania
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Dana
60 mins
17:30
    
YIN-YANG
Will
60 mins
  
17:45
HATHA 1
Regina
60 mins
YIN-YANG
Tania
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
YIN-YANG
Bryan (C)
60 mins
 
HATHA 1
Marsha
60 mins
YIN
Shoko
75 mins
18:00
HATHA 2
Anjan
75 mins
HOT HATHA 1
Regina
60 mins
YIN-YANG
Regina
60 mins
HOT 37
Tania
60 mins
HATHA 1
Anri
60 mins
HOT HATHA 1
Anjan
60 mins
HOT 26
Dana
60 mins
18:15
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
   
18:30
VINYASA 1
Tania
60 mins
   
HOT 31
Will
60 mins
  
19:00
   
HATHA 1
Anjan
60 mins
   
19:15
YOGA BASICS
Regina
60 mins
HATHA 1
Regina
60 mins
HATHA 1
Tania
60 mins
VINYASA 2
Will
60 mins
   
19:30
YOGALATES 1
Anjan
60 mins
HOT 26
Tania
60 mins
HATHA 2
Anjan
90 mins
HOT VINYASA 1
Tania
60 mins
CORE
Marsha
60 mins
  
19:45
HOT 26
Tania
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
HOT 26
Missy
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
HOT VINYASA
Will
60 mins
  
20:30
YIN
Regina
60 mins
VINYASA 1
Regina
60 mins
VINYASA GENTLE
Tania
60 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
   
20:45
 
HATHA 1
Tania
60 mins
 
YIN
Tania
60 mins
HATHA 1
Marsha
60 mins
  
21:00
WARM & RELAXING STRETCH
Tania
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Monday, 24 April
Or Book by Phone : +852 8178 0000
Today / 24 April
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
07:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Daniel SV
08:15
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia
 
09:45
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
10:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
11:15
Pre-Natal - 60 minutes
Corina
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Shirley
12:30
Hot Vinyasa - 60 minutes
Corina
12:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
14:00
14:30
15:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Will
16:15
16:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Regina
18:00
Hatha 2 - 75 minutes
Anjan
18:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tania
19:15
Yoga Basics - 60 minutes
Regina
19:30
Yogalates 1 - 60 minutes
Anjan
19:45
Hot 26 - 60 minutes
Tania
20:30
Yin - 60 minutes
Regina
21:00
Tuesday / 25 April
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
06:45
Hot Vinyasa - 60 minutes
Samrat
08:00
Hatha 1 - 60 minutes
Samrat
10:00
Hatha 1 - 60 minutes
Will
10:15
Hatha 2 - 75 minutes
Samrat
11:15
Yin-Yang - 60 minutes
Will
12:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Anjan
12:30
Hot Vinyasa - 60 minutes
Samrat
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Martina
13:00
Vinyasa 2 - 60 minutes
Will
14:00
15:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Anjan
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
17:45
Yin-Yang - 60 minutes
Tania
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Regina
18:15
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Regina
19:30
Hot 26 - 60 minutes
Tania
19:45
Yoga Therapy - 75 minutes
Veronique
20:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
20:45
Hatha 1 - 60 minutes
Tania
Wednesday / 26 April
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
08:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Will
10:15
Hatha 1 - 60 minutes
Martina
10:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Dileep
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Maurice
12:45
Yoga Therapy - 60 minutes
Kapil
13:00
Yoga Wheel 1 - 60 minutes
Martina
14:00
Yin - 75 minutes
Maurice
15:00
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
16:30
Wall Rope Yoga 1 - 75 minutes
Anjan
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Maurice
17:45
Yoga Therapy - 60 minutes
Anjan
18:00
Yin-Yang - 60 minutes
Regina
18:15
Pre-Natal - 60 minutes
Bhakti
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Tania
19:30
Hatha 2 - 90 minutes
Anjan
19:45
Hot 26 - 60 minutes
Missy
20:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Tania
21:00
Thursday / 27 April
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Will
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
10:15
Hatha 1 - 60 minutes
Will
11:15
Yin - 60 minutes
Anjan
12:15
Pre-Natal - 60 minutes
Anri
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
13:00
Vinyasa 2 - 60 minutes
Marsha
14:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
15:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Bryan
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Bryan
17:45
Yin-Yang - 60 minutes
Bryan
18:00
Hot 37 - 60 minutes
Tania
18:15
19:00
Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
19:15
Vinyasa 2 - 60 minutes
Will
19:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tania
19:45
Yoga Therapy - 75 minutes
Veronique
20:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
20:45
Yin - 60 minutes
Tania
Friday / 28 April
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Eswar
08:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
09:45
Hot 26 - 75 minutes
Missy
11:00
Hatha 1 - 60 minutes
Almen
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Tania
13:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Kapil
14:00
Hot Vinyasa 2 - 60 minutes
Tania
15:15
Yoga Therapy - 60 minutes
Tania
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tania
17:30
Yin-Yang - 60 minutes
Will
18:00
Hatha 1 - 60 minutes
Anri
18:30
Hot 31 - 60 minutes
Will
19:30
Core - 60 minutes
Marsha
19:45
Hot Vinyasa - 60 minutes
Will
20:45
Hatha 1 - 60 minutes
Marsha
Saturday / 29 April
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Bhakti
09:45
10:00
Pre-Natal - 60 minutes
Bhakti
10:15
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Diptom
11:00
Core - 60 minutes
Andy
11:15
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Diptom
12:30
Hot Vinyasa - 60 minutes
Regina
12:45
Vinyasa 2 - 75 minutes
Andy
15:15
Yoga Therapy - 60 minutes
Regina
16:00
GetAway to Palawan with Clayton Horton
29 April - 4 May, Thes Nest El Nido Beach Ressort, Palawan Philippines
16:15
Core - 75 minutes
Prabir
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Anjan
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Marsha
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
Sunday / 30 April
06:00
GetAway to Palawan with Clayton Horton
29 April - 4 May, Thes Nest El Nido Beach Ressort, Palawan Philippines
08:00
Mysore - 120 minutes
Nigel
09:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Shirley
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Tania
10:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Shirley
11:15
Yin - 60 minutes
Tania
12:15
Vinyasa 2 - 75 minutes
Jyothi
12:45
Hot 26 - 90 minutes
Tania
14:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Shoko
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Shoko
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Dana
17:45
Yin - 75 minutes
Shoko
18:00
Hot 26 - 60 minutes
Dana