Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version
Lunar New Year Opening Hours

15 Feb (Thu) 6:00am - 6:30pm
16 Feb (Fri) 9:00am - 6:30pm
17 Feb (Sat) 9:00am - 6:30pm
18 Feb (Sun) 9:00am - 6:30pm
19 Feb (Mon) 9:00am - 6:30pm


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8178 0000

Time
Mon
Feb 19
Tue
Feb 20
Wed
Feb 21
Thu
Feb 22
Fri
Feb 23
Today
Tomorrow
06:30
 
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
  
06:45
 
NAVAKARANA VINYASA
Dario
90 mins
 
NAVAKARANA VINYASA
Dario
90 mins
   
07:00
 
HOT VINYASA 1
Samrat
60 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA 1
Eswar
60 mins
  
08:00
 
HATHA 1
Samrat
60 mins
HOT HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT HATHA 1
Eswar
60 mins
 
MYSORE
Nigel
120 mins
08:45
     
NAVAKARANA VINYASA
Dario
90 mins
VINYASA 1
Diptom
60 mins
09:00
 
NADA YOGA (MEDITATION)
Samrat
30 mins
   
HATHA 1
Tryphena
60 mins
 
09:30
HATHA 1
Tania
60 mins
MYSORE
Nigel
120 mins
      
09:45
    
HOT 26
Missy
90 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
 
10:00
 
HATHA 2
Samrat
120 mins
    
HOT HATHA 1
Tania
60 mins
10:15
 
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
 
PRE-NATAL
Tryphena
60 mins
 
10:30
HOT VINYASA 1
Tania
60 mins
 
VINYASA 1
Will
60 mins
  
HOT VINYASA 1
Dario
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
75 mins
11:00
    
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
 
11:15
 
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
YIN
Anjan
60 mins
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
YIN-YANG
Tania
60 mins
12:15
YIN-YANG
Tania
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Will
60 mins
YOGA WHEEL 1
Corina
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Andrew
30 mins
HATHA 1
Tania
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HATHA 2
Anjan
75 mins
12:30
 
HOT 26
Missy
60 mins
HOT VINYASA 1
Regina
60 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT VINYASA 2 (SUN SALUTATIONS - 54 SETS)
Almen (C)
60 mins
BAPTISTE POWER VINYASA
Tryphena
90 mins
 
12:45
VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Kapil
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Rana
60 mins
HOT 26
Tania
90 mins
13:00
 
NAVAKARANA VINYASA
Dario
60 mins
YOGA WHEEL 1
Martina (C)
60 mins
NAVAKARANA VINYASA
Dario
60 mins
VINYASA 1
Kapil
60 mins
  
14:00
WARM & RELAXING STRETCH
Will
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
MOVEMENT MEDITATION
Martina (C)
30 mins
YOGALATES 1
Corina
60 mins
HOT VINYASA 2
Tania
60 mins
YOGA FOR RUNNERS
Veronique (C)
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Tryphena
30 mins
14:30
      
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
15:00
YOGA THERAPY
Will
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
YIN
Regina
75 mins
YIN
Tania
60 mins
  
VINYASA GENTLE
Shoko
75 mins
15:15
    
WARM & RELAXING STRETCH
Tania
60 mins
YOGA THERAPY
Regina
60 mins
YOGA BALANCE 1
Anjan
60 mins
 
16:15
  
HOT VINYASA 1
Rana
60 mins
  
CORE
Jyothi (C)
75 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
16:30
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Anjan
75 mins
HATHA 1
Regina
60 mins
VINYASA 1
Tania
60 mins
VINYASA 1
Tania
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Shoko
60 mins
17:30
    
YIN-YANG
Morgan
60 mins
  
17:45
 
YIN-YANG
Tania
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
YIN-YANG
Regina
60 mins
 
HATHA 1
Jyothi (C)
60 mins
YIN-YANG
Tryphena
60 mins
18:00
 
HOT VINYASA 1
Regina
60 mins
 
HOT 31
Will
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HOT HATHA 1
Anjan
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Shoko
60 mins
18:15
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
60 mins
PRE-NATAL
Winnie (C)
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
   
18:30
    
HOT VINYASA 1
Morgan
60 mins
  
19:00
  
HATHA 1
Tania
60 mins
HATHA 1
Regina
60 mins
   
19:15
 
VINYASA 1
Regina
60 mins
HOT 26
Missy
90 mins
UPSIDE DOWN
Daniel SV
60 mins
VINYASA 2
Will
75 mins
   
19:30
 
HOT 26
Tania
60 mins
HATHA 2
Anjan
90 mins
 
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
  
19:45
 
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
 
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
VINYASA 1
Morgan
60 mins
  
20:30
  
VINYASA GENTLE
Tania
60 mins
VINYASA 1
Daniel SV
60 mins
   
20:45
 
HATHA 1
Tania
60 mins
 
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Will
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
  
21:00
  
WARM & RELAXING STRETCH
Missy
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Saturday, 24 February
Lunar New Year Opening Hours

15 Feb (Thu) 6:00am - 6:30pm
16 Feb (Fri) 9:00am - 6:30pm
17 Feb (Sat) 9:00am - 6:30pm
18 Feb (Sun) 9:00am - 6:30pm
19 Feb (Mon) 9:00am - 6:30pm
Or Book by Phone : +852 8178 0000
Today / 24 February
08:45
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
09:45
10:15
Pre-Natal - 60 minutes
Tryphena
10:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Dario
11:00
Yogalates 1 - 60 minutes
Daniel SV
11:15
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
12:30
12:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Rana
14:00
15:15
Yoga Therapy - 60 minutes
Regina
15:15
Yoga Balance 1 - 60 minutes
Anjan
16:15
Core - 75 minutes
Jyothi
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Anjan
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Jyothi
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
Sunday / 25 February
08:00
Mysore - 120 minutes
Nigel
08:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Diptom
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Tania
10:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Anjan
11:15
Yin-Yang - 60 minutes
Tania
12:15
Hatha 2 - 75 minutes
Anjan
12:45
Hot 26 - 90 minutes
Tania
14:00
14:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
15:00
Vinyasa Gentle - 75 minutes
Shoko
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Shoko
17:45
Yin-Yang - 60 minutes
Tryphena
18:00