Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8178 0000

Time
Mon
Mar 20
Tue
Mar 21
Wed
Mar 22
Thu
Mar 23
Fri
Mar 24
Today
Tomorrow
06:30
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
  
07:00
HOT HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HOT VINYASA 1
Samrat
60 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
  
08:00
VINYASA 1
Daniel SV
60 mins
HATHA 1
Samrat
60 mins
HOT HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT HATHA 1
Tryphena
60 mins
 
MYSORE
Nigel
120 mins
08:45
      
HOT VINYASA
Andy
60 mins
09:00
     
HATHA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA 1
Regina
60 mins
Reiki I & II with Martina Lee
26 March & 9 April Asia Standard Tower
09:45
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
   
HOT 26
Tryphena
75 mins
  
10:00
 
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
    
HOT HATHA 1
Tania
60 mins
10:15
BAPTISTE POWER VINYASA
Tryphena
75 mins
HATHA 2
Samrat
75 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
 
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
 
10:30
HOT VINYASA
Daniel S
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
  
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
YOGA THERAPY
Andy
75 mins
11:00
    
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
Intermediate Wall Rope Workshop with Anjan Kundu
24 & 25 March Asia Standard Tower
 
11:15
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
YOGA WHEEL 1
Martina (C)
60 mins
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
YIN
Anjan
60 mins
  
YIN
Tania
60 mins
11:30
     
VINYASA 1
Shirley (C)
60 mins
 
12:15
HATHA 1
Bhakti
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Will
60 mins
PRE-NATAL
Corina
60 mins
HATHA 1
Tania
60 mins
HOT VINYASA
Regina
60 mins
VINYASA 2
Andy
75 mins
12:30
 
HOT HATHA 1
Samrat
60 mins
HOT VINYASA 1
Maurice
60 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT VINYASA (SUN SALUTATIONS)
Almen (C)
60 mins
BAPTISTE POWER VINYASA
Tryphena
90 mins
 
12:45
DHARMA YOGA
Tryphena
60 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Kapil
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
  
HOT 26
Tania
90 mins
13:00
YOGA FOR RUNNERS: STRETCH & STRENGTHEN
Veronique (C)
60 mins
VINYASA 2
Regina
60 mins
YOGA WHEEL 1
Martina (C)
60 mins
VINYASA 2
Regina
60 mins
VINYASA 1
Kapil
60 mins
  
14:00
 
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
YIN
Maurice
75 mins
YOGALATES 1
Corina
60 mins
HOT VINYASA 2
Tania
60 mins
YOGA BASICS
Regina
60 mins
Reiki I & II with Martina Lee
26 March & 9 April Asia Standard Tower
14:30
Internal Training
14:30 - 17:30
     
VINYASA 1
Will
60 mins
15:00
 
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
YOGA NIDRA
Tryphena
60 mins
YOGA THERAPY
Bryan (C)
60 mins
  
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Bryan (C)
75 mins
15:15
    
YOGA THERAPY
Tania
60 mins
YOGA BALANCE 1
Anjan
60 mins
 
16:15
  
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
  
CORE
Andy
75 mins
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
16:30
 
HATHA 1
Anjan
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Anjan
75 mins
HATHA 1
Maurice
60 mins
VINYASA 1
Bryan (C)
60 mins
VINYASA 1
Tania
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Bryan (C)
60 mins
17:30
    
YIN-YANG
Will
60 mins
  
17:45
 
YIN-YANG
Tania
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
YIN-YANG
Bryan (C)
60 mins
 
HATHA 1
Andy
60 mins
YIN
Will
75 mins
18:00
HATHA 2
Anjan
75 mins
HOT 26
Tryphena
60 mins
YIN-YANG
Tania
60 mins
HOT 37
Tania
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HOT HATHA 1
Anjan
60 mins
HOT 37
Bryan (C)
60 mins
18:15
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
   
18:30
VINYASA 1
Will
60 mins
   
HOT 31
Will
60 mins
Intermediate Wall Rope Workshop with Anjan Kundu
24 & 25 March Asia Standard Tower
  
19:00
   
HATHA 1
Anjan
60 mins
   
19:15
YOGA BASICS
Bryan (C)
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
HATHA 1
Tania
60 mins
YOGALATES 2
Daniel SV
60 mins
   
19:30
YOGALATES 1
Anjan
60 mins
HOT 26
Tania
60 mins
HATHA 2
Anjan
90 mins
HOT VINYASA 1
Tania
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
  
19:45
HOT 31
Will
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
HOT 26
Christian
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
HOT VINYASA
Will
60 mins
  
20:30
YIN
Bryan (C)
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA GENTLE
Tania
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
   
20:45
 
HATHA 1
Tania
60 mins
 
YIN
Tania
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
  
21:00
WARM & RELAXING STRETCH
Will
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Saturday, 25 March
Or Book by Phone : +852 8178 0000
Today / 25 March
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
10:15
Pre-Natal - 60 minutes
Bhakti
10:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
11:00
Intermediate Wall Rope Workshop with Anjan Kundu
24 & 25 March Asia Standard Tower
11:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Shirley
12:15
Hot Vinyasa - 60 minutes
Regina
12:30
14:00
Yoga Basics - 60 minutes
Regina
15:15
Yoga Balance 1 - 60 minutes
Anjan
16:15
Core - 75 minutes
Andy
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Anjan
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Andy
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
Sunday / 26 March
08:00
Mysore - 120 minutes
Nigel
08:45
Hot Vinyasa - 60 minutes
Andy
09:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
09:00
Reiki I & II with Martina Lee
26 March & 9 April Asia Standard Tower
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Tania
10:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Andy
11:15
Yin - 60 minutes
Tania
12:15
Vinyasa 2 - 75 minutes
Andy
12:45
Hot 26 - 90 minutes
Tania
14:00
Reiki I & II with Martina Lee
26 March & 9 April Asia Standard Tower
14:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Bryan
17:45
Yin - 75 minutes
Will
18:00
Hot 37 - 60 minutes
Bryan