Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8178 0000

Time
Today
Tomorrow
Wed
Aug 23
Thu
Aug 24
Fri
Aug 25
Sat
Aug 26
Sun
Aug 27
06:30
MYSORE
Christopher
150 mins
MYSORE
Christopher
150 mins
MYSORE
Christopher
150 mins
MYSORE
Christopher
150 mins
MYSORE
Christopher
150 mins
  
07:00
HOT HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HOT VINYASA 1
Samrat
60 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA 1
Eswar
60 mins
  
08:00
VINYASA 1
Daniel SV
60 mins
HATHA 1
Samrat
60 mins
HOT HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT HATHA 1
Eswar
60 mins
 
MYSORE
Christopher
120 mins
08:45
      
HOT VINYASA 1
James W
60 mins
09:00
 
PRANAYAMA (MEDITATION)
Viola Gaskell
30 mins
  
PRANAYAMA (MEDITATION)
Tryphena
30 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA 1
Martina (C)
60 mins
09:45
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
   
HOT 26
Missy
75 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
 
10:00
 
HATHA 1
Viola Gaskell
60 mins
    
HOT HATHA 1
Tania
60 mins
10:15
 
HATHA 2
Samrat
75 mins
HATHA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
LIGHT & SOUND MEDITATION WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
10:30
BAPTISTE POWER VINYASA
Tryphena
75 mins
 
HOT VINYASA 1
Regina
60 mins
  
PRE-NATAL
TBC
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
75 mins
11:00
    
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
 
11:15
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
YIN-YANG
James W
60 mins
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Will
60 mins
YIN
Anjan
60 mins
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
YIN
Tania
60 mins
12:15
HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
PRE-NATAL
Corina
60 mins
HATHA 1
Tania
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
VINYASA 2
Anjan
75 mins
12:30
HOT VINYASA
Corina
60 mins
HOT VINYASA 1
Samrat
60 mins
HOT VINYASA 1
Maurice
60 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT VINYASA (SUN SALUTATIONS - 30 SETS)
Almen (C)
60 mins
HOT VINYASA
Amy (C)
60 mins
BAPTISTE POWER VINYASA
Tryphena
90 mins
 
12:45
DHARMA YOGA
Tryphena
60 mins
HATHA 1
James W
60 mins
YOGA THERAPY
Kapil
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
  
HOT 26 (SILENT)
Tania
90 mins
13:00
YOGA FOR RUNNERS
Veronique (C)
60 mins
VINYASA 2
Amy (C)
60 mins
VINYASA 1
Regina
60 mins
VINYASA 2
Amy (C)
60 mins
VINYASA 1
Kapil
60 mins
  
14:00
WARM & RELAXING STRETCH
Will
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
YIN
Maurice
75 mins
YOGALATES 1
Corina
60 mins
HOT VINYASA 2
Tania
60 mins
ASHTANGA 1
Amy (C)
75 mins
 
14:30
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
    
YOGA BALANCE 1
Anjan
60 mins
Love, Light, Laughter Summer Family Yoga with Anri, Samantha, Frankie, Anjan
19, 20 & 26 - QB, TST, SOU and AST
VINYASA 1
TBC
60 mins
15:00
YOGA THERAPY
Will
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Tryphena
60 mins
YIN
Amy (C)
60 mins
  
BEGINNERS' WORKSHOP: BASIC ASANA
Dana
75 mins
15:15
    
WARM & RELAXING STRETCH
Tania
60 mins
  
15:45
     
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
 
16:15
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
 
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
  
CORE
Andy
75 mins
HOT VINYASA 1
Andy
60 mins
16:30
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Anjan
75 mins
HATHA 1
Maurice
60 mins
VINYASA 1
James W
60 mins
VINYASA 1
Tania
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Dana
60 mins
17:30
    
YIN-YANG
Viola Gaskell
60 mins
  
17:45
HATHA 1
Regina
60 mins
YIN-YANG
Tania
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
YIN-YANG
Tania
60 mins
 
HATHA 1
Andy
60 mins
YIN
Andy
75 mins
18:00
HATHA 2
Anjan
75 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Regina
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
HOT HATHA 1
Anjan
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Dana
60 mins
18:15
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
PRE-NATAL
Frankie
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
   
18:30
VINYASA 1
Tania
60 mins
   
HOT 31
Viola Gaskell
60 mins
  
19:00
   
HATHA 1
James W
60 mins
   
19:15
WARM & RELAXING STRETCH
Regina
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
HATHA 1
Tania
60 mins
UPSIDE DOWN
Daniel SV
60 mins
VINYASA 2
Regina
75 mins
   
19:30
YOGALATES 1
Anjan
60 mins
HOT 26
Tania
60 mins
HATHA 2
Anjan
90 mins
 
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
  
19:45
HOT 37
Tania
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
HOT 26
Missy
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
HOT VINYASA
Viola Gaskell
60 mins
  
20:30
YIN
Regina
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA GENTLE
Tania
60 mins
VINYASA 1
Daniel SV
60 mins
   
20:45
 
HATHA 1
Tania
60 mins
 
YIN
Regina
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
  
21:00
HATHA 1
Tania
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Monday, 21 August
Or Book by Phone : +852 8178 0000
Today / 21 August
06:30
Mysore - 150 minutes
Christopher
07:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Daniel SV
09:45
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
10:30
11:15
Pre-Natal - 60 minutes
Bhakti
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Will
12:30
Hot Vinyasa - 60 minutes
Corina
12:45
Dharma Yoga - 60 minutes
Tryphena
13:00
14:00
14:30
15:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Will
16:15
16:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Regina
18:00
Hatha 2 - 75 minutes
Anjan
18:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tania
19:15
19:30
Yogalates 1 - 60 minutes
Anjan
19:45
Hot 37 - 60 minutes
Tania
20:30
Yin - 60 minutes
Regina
21:00
Hatha 1 - 60 minutes
Tania
Tuesday / 22 August
06:30
Mysore - 150 minutes
Christopher
07:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Samrat
08:00
Hatha 1 - 60 minutes
Samrat
09:00
10:00
Hatha 1 - 60 minutes
 
10:15
Hatha 2 - 75 minutes
Samrat
11:15
Yin-Yang - 60 minutes
James W
12:15
Vinyasa 1 - 60 minutes
Anjan
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Samrat
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
James W
13:00
Vinyasa 2 - 60 minutes
Amy
14:00
15:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Anjan
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
17:45
Yin-Yang - 60 minutes
Tania
18:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
18:15
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
19:30
Hot 26 - 60 minutes
Tania
19:45
Yoga Therapy - 75 minutes
Veronique
20:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
20:45
Hatha 1 - 60 minutes
Tania
Wednesday / 23 August
06:30
Mysore - 150 minutes
Christopher
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
08:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Will
10:15
Hatha 1 - 60 minutes
Will
10:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Maurice
12:45
Yoga Therapy - 60 minutes
Kapil
13:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
14:00
Yin - 75 minutes
Maurice
15:00
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
16:30
Wall Rope Yoga 1 - 75 minutes
Anjan
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Maurice
17:45
Yoga Therapy - 60 minutes
Anjan
18:15
Pre-Natal - 60 minutes
Frankie
19:15
Hatha 1 - 60 minutes
Tania
19:30
Hatha 2 - 90 minutes
Anjan
19:45
Hot 26 - 60 minutes
Missy
20:30
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Tania
21:00
Thursday / 24 August
06:30
Mysore - 150 minutes
Christopher
07:00
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
08:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
10:15
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
11:15
Yin - 60 minutes
Anjan
12:15
Pre-Natal - 60 minutes
Corina
12:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
12:45
Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
13:00
Vinyasa 2 - 60 minutes
Amy
14:00
Yogalates 1 - 60 minutes
Corina
15:00
Yin - 60 minutes
Amy
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
James W
17:45
Yin-Yang - 60 minutes
Tania
18:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
18:15
19:00
Hatha 1 - 60 minutes
James W
19:15
Upside Down - 60 minutes
Daniel SV
19:15
Vinyasa 2 - 75 minutes
Regina
19:45
Yoga Therapy - 75 minutes
Veronique
20:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Daniel SV
20:45
Yin - 60 minutes
Regina
Friday / 25 August
06:30
Mysore - 150 minutes
Christopher
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Eswar
08:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
09:00
09:45
Hot 26 - 75 minutes
Missy
11:00
Hatha 1 - 60 minutes
Almen
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Tania
13:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Kapil
14:00
Hot Vinyasa 2 - 60 minutes
Tania
15:15
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tania
17:30
Yin-Yang - 60 minutes
 
18:00
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
18:30
Hot 31 - 60 minutes
 
19:30
Yogalates 1 - 60 minutes
Daniel SV
19:45
Hot Vinyasa - 60 minutes
 
20:45
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
Saturday / 26 August
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Tryphena
09:45
10:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Tryphena
10:30
Pre-Natal - 60 minutes
 
11:00
Yogalates 1 - 60 minutes
Daniel SV
11:15
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
12:30
Hot Vinyasa - 60 minutes
Amy
12:30
14:00
Ashtanga 1 - 75 minutes
Amy
14:30
Yoga Balance 1 - 60 minutes
Anjan
14:30
Love, Light, Laughter Summer Family Yoga with Anri, Samantha, Frankie, Anjan
19, 20 & 26 - QB, TST, SOU and AST
15:45
Yoga Therapy - 60 minutes
Anjan
16:15
Core - 75 minutes
Andy
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Anjan
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Andy
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
Sunday / 27 August
08:00
Mysore - 120 minutes
Christopher
08:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
James W
09:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Martina
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Tania
10:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Anjan
11:15
Yin - 60 minutes
Tania
12:15
Vinyasa 2 - 75 minutes
Anjan
12:45
Hot 26 (silent) - 90 minutes
Tania
14:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
 
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Andy
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Dana
17:45
Yin - 75 minutes
Andy
18:00