Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8178 0000

Time
Mon
Apr 16
Tue
Apr 17
Wed
Apr 18
Thu
Apr 19
Today
Tomorrow
Sun
Apr 22
06:30
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
MYSORE
Nigel
150 mins
  
07:00
HOT HATHA 1
Lisa
60 mins
HOT VINYASA 1
Samrat
60 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
VINYASA 1
Eswar
60 mins
  
08:00
VINYASA 1
Lisa
60 mins
HATHA 1
Samrat
60 mins
HOT HATHA 1
Will
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT HATHA 1
Eswar
60 mins
 
MYSORE
Nigel
120 mins
08:15
    
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia, 200 Hours Yoga Alliance Accredited Teacher Training Programme
Part 1: 2-12 March Part 2: 20-30 April Asia Standard Tower
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia, 200 Hours Yoga Alliance Accredited Teacher Training Programme
Part 1: 2-12 March Part 2: 20-30 April Asia Standard Tower
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia, 200 Hours Yoga Alliance Accredited Teacher Training Programme
Part 1: 2-12 March Part 2: 20-30 April Asia Standard Tower
08:45
      
VINYASA 1
Diptom
60 mins
09:00
 
NADA YOGA (MEDITATION)
Samrat
30 mins
   
HATHA 1
Regina
60 mins
 
09:30
HATHA 1
Lisa
60 mins
      
09:45
    
HOT 26
Missy
90 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
 
10:00
 
HATHA 2
Samrat
120 mins
   
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
6 mins
HOT HATHA 1
Tania
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
9 mins
10:15
 
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
HATHA 1
Tryphena
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Regina
60 mins
 
10:30
BAPTISTE POWER VINYASA
Tryphena
75 mins
 
VINYASA 1
Will
60 mins
  
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
75 mins
11:00
    
HATHA 1
Almen (C)
60 mins
  
11:15
PRE-NATAL
Bhakti
60 mins
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
RESTORATIVE YOGA WITH CRYSTAL SINGING BOWLS
Martina (C)
60 mins
YIN
Anjan
60 mins
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
YIN
Tania
60 mins
12:15
HATHA 1
Rana
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
13 mins
HATHA 1
Will
60 mins
YOGA WHEEL 1
Corina
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
9 mins
HATHA 1
Tania
60 mins
HATHA 1
Regina
60 mins
HATHA 2
Anjan
75 mins
12:30
HOT VINYASA
Tania
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
6 mins
HOT 26
Missy
60 mins
HOT VINYASA 1
Regina
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
14 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT VINYASA 2 (SUN SALUTATIONS - 54 SETS)
Almen (C)
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
13 mins
  
12:45
DHARMA YOGA
Tryphena
60 mins
HATHA 1
Martina (C)
60 mins
YOGA THERAPY
Kapil
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Bryan (C)
60 mins
HOT 26
Tania
90 mins
13:00
YOGA FOR RUNNERS
Veronique (C)
60 mins
ASHTANGA 1
Nigel
60 mins
YOGA WHEEL 1
Martina (C)
60 mins
VINYASA 1
Tania
60 mins
VINYASA 1
Kapil
60 mins
  
14:00
WARM & RELAXING STRETCH
Tania
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
 
YOGALATES 1
Corina
60 mins
HOT VINYASA 2
Tania
60 mins
YOGA FOR RUNNERS
Bryan (C)
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Will
30 mins
14:30
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
    
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
17 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
6 mins
15:00
YOGA THERAPY
Eswar
60 mins
YOGA THERAPY
Anjan
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
14 mins
 
YIN
Tania
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
17 mins
 
YOGA THERAPY
Bryan (C)
60 mins
VINYASA GENTLE
Morgan
60 mins
15:15
  
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Tryphena
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Tania
60 mins
YOGA BALANCE 1
Anjan
60 mins
 
16:15
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
 
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
  
CORE
Andy
75 mins
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
16:30
HOT VINYASA 1
Eswar
60 mins
HATHA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Regina
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Anjan
75 mins
VINYASA 1
Tania
60 mins
VINYASA 1
Tania
60 mins
VINYASA 1
Anjan
60 mins
HATHA 1
Morgan
60 mins
17:30
    
YIN-YANG
Will
60 mins
  
17:45
HATHA 1
Regina
60 mins
YIN-YANG
Tania
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Anjan
60 mins
YIN-YANG
Bryan (C)
60 mins
 
HATHA 1
Andy
60 mins
YIN
Will
75 mins
18:00
HATHA 2
Anjan
75 mins
HOT VINYASA 1
Tryphena
60 mins
 
HOT 31
Will
60 mins
 
HOT HATHA 1
Anjan
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Morgan
60 mins
18:15
 
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
60 mins
PRE-NATAL
Tryphena
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Veronique (C)
75 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
  
18:30
VINYASA 1
Tania
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
6 mins
 
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
9 mins
 
HOT VINYASA 1
Will
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
14 mins
  
19:00
  
HATHA 1
Tania
60 mins
HATHA 1
Bryan (C)
60 mins
   
19:15
WARM & RELAXING STRETCH
Regina
60 mins
VINYASA 1
Tryphena
60 mins
HOT 26
Missy
90 mins
VINYASA 2
Will
75 mins
UPSIDE DOWN
Daniel SV
60 mins
   
19:30
YOGALATES 1
Anjan
60 mins
HOT 26
Tania
60 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
17 mins
HATHA 2
Anjan
90 mins
GUIDED AUDIO MEDITATION
(audio recording)
6 mins
YOGALATES 1
Daniel SV
60 mins
  
19:45
HOT 37
Tania
60 mins
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
 
YOGA THERAPY
Veronique (C)
75 mins
VINYASA 1
Will
60 mins
  
20:30
YIN
Regina
60 mins
 
VINYASA 1
Tania
60 mins
VINYASA 1
Daniel SV
60 mins
   
20:45
 
HATHA 1
Tania
60 mins
 
YOGA NIDRA (MEDITATION)
Will
60 mins
HATHA 1
Daniel SV
60 mins
  
21:00
HATHA 1
Tania
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Missy
60 mins
    


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Friday, 20 April
Or Book by Phone : +852 8178 0000
Today / 20 April
06:30
Mysore - 150 minutes
Nigel
07:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Eswar
08:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Eswar
08:15
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia, 200 Hours Yoga Alliance Accredited Teacher Training Programme
Part 1: 2-12 March Part 2: 20-30 April Asia Standard Tower
09:45
Hot 26 - 90 minutes
Missy
11:00
Hatha 1 - 60 minutes
Almen
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Tania
12:30
13:00
Vinyasa 1 - 60 minutes
Kapil
14:00
Hot Vinyasa 2 - 60 minutes
Tania
15:15
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Tania
17:30
Yin-Yang - 60 minutes
Will
18:15
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
18:30
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
18:30
19:30
Yogalates 1 - 60 minutes
Daniel SV
19:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
20:45
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel SV
Saturday / 21 April
08:15
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia, 200 Hours Yoga Alliance Accredited Teacher Training Programme
Part 1: 2-12 March Part 2: 20-30 April Asia Standard Tower
09:00
Hatha 1 - 60 minutes
Regina
09:45
10:00
10:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Regina
10:30
Pre-Natal - 60 minutes
Bhakti
11:15
12:15
Hatha 1 - 60 minutes
Regina
12:45
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Bryan
14:00
Yoga for Runners - 60 minutes
Bryan
14:30
15:00
Yoga Therapy - 60 minutes
Bryan
15:15
Yoga Balance 1 - 60 minutes
Anjan
16:15
Core - 75 minutes
Andy
16:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Anjan
17:45
Hatha 1 - 60 minutes
Andy
18:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Anjan
Sunday / 22 April
08:00
Mysore - 120 minutes
Nigel
08:15
Expand Your Power Teacher Training Programme with Tryphena Chia, 200 Hours Yoga Alliance Accredited Teacher Training Programme
Part 1: 2-12 March Part 2: 20-30 April Asia Standard Tower
08:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Diptom
10:00
Hot Hatha 1 - 60 minutes
Tania
10:00
10:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Anjan
11:15
Yin - 60 minutes
Tania
12:15
Hatha 2 - 75 minutes
Anjan
12:45
Hot 26 - 90 minutes
Tania
14:00
14:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
14:30
15:00
Vinyasa Gentle - 60 minutes
Morgan
16:15
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Will
16:30
Hatha 1 - 60 minutes
Morgan
17:45
Yin - 75 minutes
Will
18:00