Hong Kong - Schedules
Current Time :

Printer friendly version


All classes ARE taught in English and those instructors marked with
(C) - Cantonese OR (M) - Mandarin can also speak the indicated language.


CLASS TYPE : OR TEACHER :



TELEPHONE BOOKING: +852 8129 1188

Time
Mon
Aug 14
Tue
Aug 15
Wed
Aug 16
Thu
Aug 17
Fri
Aug 18
Sat
Aug 19
Today
07:00
VINYASA 1
Judy
60 mins
HATHA 1
Prabir
60 mins
HOT 26
Daniel
60 mins
VINYASA 1
Kapil
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Heidi (C)
60 mins
  
08:00
 
WARM & RELAXING STRETCH
Prabir
60 mins
 
HATHA 1
Heidi (C)
60 mins
   
08:30
  
PRANAYAMA (MEDITATION)
Daniel
30 mins
  
YOGA THERAPY
Bianca
60 mins
MYSORE
Daniel S
150 mins
 
09:00
      
HATHA 1
Elisa
75 mins
09:30
HATHA 1
Judy
75 mins
 
YOGA THERAPY
Daniel
60 mins
 
YIN
Heidi (C)
90 mins
HATHA 1
Gloria
60 mins
HATHA 2
Kapil
75 mins
10:00
 
HATHA 1
Prabir
75 mins
 
HOT HATHA 1
Kapil
60 mins
 
HOT VINYASA 1
Bianca
60 mins
HOT 37
Edward C (C)
60 mins
10:30
WARM & RELAXING STRETCH
Kay
60 mins
 
HOT 31
Elisa
60 mins
YOGA WHEEL 1
Heidi (C)
75 mins
UNIVERSAL YOGA 2
Edward C (C)
90 mins
 
DETOX FLOW
Elisa
60 mins
11:00
 
HOT 31
Elisa
60 mins
VINYASA GENTLE
Almen (C)
60 mins
  
FORREST YOGA 1
Gloria
75 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Kapil
60 mins
11:15
PRANAYAMA (MEDITATION)
Judy
30 mins
    
SIVANANDA YOGA
Kay
75 mins
 
11:30
      
WARM & RELAXING STRETCH
Edward C (C)
60 mins
11:45
     
VINYASA 1
Bianca
60 mins
VINYASA 1
Elisa
60 mins
12:15
HOT 37
Judy
60 mins
VINYASA 1
Elisa
60 mins
HOT VINYASA 1
Almen (C)
60 mins
CORE
Heidi (C)
60 mins
VINYASA 1
Heidi (C)
60 mins
  
12:30
PRE-NATAL
Gloria
60 mins
YOGA THERAPY
Prabir
60 mins
PRE-NATAL
Gloria
60 mins
HATHA 1
Daniel
60 mins
VINYASA 2
Lisa
60 mins
HATHA 1
Edward C (C)
60 mins
YIN
Gloria
60 mins
HATHA 1
Judy
75 mins
12:45
HATHA 1
Kay
60 mins
DETOX FLOW
Anri
60 mins
VINYASA 1
Elisa
60 mins
HATHA 1
Kapil
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Anri
60 mins
HOT HATHA 1
Kay
60 mins
 
13:00
     
VINYASA GENTLE
Bianca
60 mins
HATHA 2
Edward C (C)
90 mins
14:00
SIVANANDA YOGA
Kay
75 mins
HATHA 1
Anri
75 mins
FORREST YOGA 1
Gloria
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Edward C (C)
60 mins
Internal Event
14:00 - 15:00
PRE-NATAL
Kay
60 mins
HOT VINYASA 1
Judy
60 mins
14:30
     
Love, Light, Laughter Summer Family Yoga with Anri, Samantha, Frankie, Anjan
19, 20 & 26 - QB, TST, SOU and AST
YOGA THERAPY
Prabir
75 mins
15:15
     
NADA YOGA (MEDITATION)
Kay
30 mins
HATHA 1
Daniel
60 mins
15:30
HOT 37
Kay
60 mins
VINYASA GENTLE
Anri
60 mins
YOGA THERAPY
Gloria
60 mins
WALL ROPE YOGA 1
Edward C (C)
75 mins
VINYASA 1
Anri
60 mins
 
VINYASA 1
Judy
60 mins
16:00
     
YIN
Heidi (C)
75 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Prabir
60 mins
16:30
   
YIN
Gloria
60 mins
  
YIN
Daniel
75 mins
17:00
DETOX FLOW
Prabir
60 mins
 
YOGA WHEEL 1
Heidi (C)
75 mins
 
PRANAYAMA (MEDITATION)
Prabir
30 mins
YOGA THERAPY
Daniel
60 mins
 
17:30
HATHA 1
Edward C (C)
75 mins
HATHA 1
Gloria
60 mins
YOGA THERAPY
Kay
60 mins
HOT 31
Eswar
60 mins
YIN
Kay
75 mins
HATHA 1
Heidi (C)
60 mins
HATHA 1
Prabir
75 mins
18:00
WALL ROPE YOGA 1
Daniel
75 mins
VINYASA 1
Heidi (C)
60 mins
DETOX FLOW
Judy
60 mins
HATHA 1
Gloria
60 mins
YOGA BASICS
Prabir
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Daniel
60 mins
HOT 31
Daniel
60 mins
18:15
YOGA THERAPY
Anri
60 mins
YOGA THERAPY
Judy
60 mins
 
YOGA THERAPY
Daniel
60 mins
HOT 37
Judy
60 mins
  
18:30
  
ASHTANGA 2
Daniel S
90 mins
CORE
Heidi (C)
60 mins
    
18:45
HATHA 2
Prabir
90 mins
      
19:00
VINYASA 2
Edward C (C)
75 mins
FORREST YOGA 2
Gloria
90 mins
  
HATHA 1
Kay
60 mins
  
19:15
 
HATHA 1
Kay
60 mins
HOT 37
Kay
60 mins
VINYASA 1
Gloria
60 mins
CORE
Prabir
60 mins
  
19:30
HATHA 1
Daniel
75 mins
VINYASA 1
Judy
60 mins
HATHA 1
Judy
60 mins
HOT 26
Daniel
60 mins
VINYASA 1
Judy
60 mins
  
19:45
DETOX FLOW
Anri
60 mins
YOGA THERAPY
Heidi (C)
60 mins
 
YOGA FOR RUNNERS
Elisa
60 mins
   
20:15
  
ASHTANGA 1
Daniel S
60 mins
 
WARM & RELAXING STRETCH
Kay
60 mins
  
20:30
YIN
Prabir
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Kay
60 mins
HATHA 1
Kay
60 mins
HATHA 1
Eswar
60 mins
HATHA 1
Prabir
60 mins
  
20:45
HOT 26
Edward C (C)
60 mins
HATHA 1
Judy
60 mins
     
21:00
HATHA 1
Daniel
60 mins
PRANAYAMA (MEDITATION)
Heidi (C)
60 mins
YIN
Judy
60 mins
WARM & RELAXING STRETCH
Elisa
60 mins
   


Classes taught in English plus: C - Cantonese
M - Mandarin
*subject to additional booking fee




 

Class Schedule

Sunday, 20 August
Or Book by Phone : +852 8129 1188
Today / 20 August
09:00
Hatha 1 - 75 minutes
Elisa
09:30
Hatha 2 - 75 minutes
Kapil
10:00
Hot 37 - 60 minutes
Edward C
10:30
Detox Flow - 60 minutes
Elisa
11:00
11:30
11:45
Vinyasa 1 - 60 minutes
Elisa
12:30
Hatha 1 - 75 minutes
Judy
13:00
Hatha 2 - 90 minutes
Edward C
14:00
Hot Vinyasa 1 - 60 minutes
Judy
14:30
Yoga Therapy - 75 minutes
Prabir
15:15
Hatha 1 - 60 minutes
Daniel
15:30
Vinyasa 1 - 60 minutes
Judy
16:00
16:30
Yin - 75 minutes
Daniel
17:30
Hatha 1 - 75 minutes
Prabir
18:00
Hot 31 - 60 minutes
Daniel